Watch out

Ögat lever fortfarande sitt egna lilla liv men det är iallafall inte lika som igår. Vaknade upp imorse med ett helt ihopklistrat öga så nu finns bara runt hälften av mina ögonfransar kvar. Men det är snyggt.

Måndag och Tisdag är jag ledig så det blir ingen söndagsångest imorgon, gillart!

Cry baby..

Jag har fått nåt i ögat, det har fått en väldigt röd nyans och jag har suttit och gråtit med ett öga framför Idol. Kan det bero på Carola?

18 Going On 65

Min början av talet blev kalas, men sen gick det utför. Jag har blivit en moraltant. Ser lovande ut, not!!!!!!!

Vi kan om vi vill men vi kräver support

Jag tror jag kommit på ämnet till mitt tal nu iallafall. Känns som det börjar bli lite panik nu. Talet ska skrivas, massa stilistiska figurer ska in så talet blir effektfullt utan att bli töntigt, jag ska kunna det hyfsat bra imorgon + att ett manus ska lämnas in så kan inte improvisera. Om det känns bra? - NEJ!

Nej nu blir det lite youtube och livet enligt rosa-låten medan jag försöker klura ut ett tal á la Obama..

24

En månad till julafton, då är det för sjutton snart bara en termin kvar innan studenten.
Vad händer sen?

Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Ska hålla tal på onsdag, försöker komma på något hyfsat bra att prata om. Just nu står min hjärna helt stilla. Jag behöver nog gå i dvala. Någon har tydligen tryckt på paus. Jag behöver komma igång igen, något nytt behöver hända, något spännande. Dags att ta sig i kragen så att något händer, men jag vet varken hur eller vad jag ska göra. Jävla pausknapp!

Och jag drömmer om en framtid utan dig

Idag är det en sån där ångest söndag för imorgon är det en monster-skoldag. Men kanske är bra, kan man lägga energi på den och inte på annat.

Nu blir det lite kärlek i form av Ensam mamma söker och efter det blir det nog Wallander.

Fredag

Är sliten efter en dag i Stockholm på mässa, sen folkan med Malin med god mat och dryck och tillsist innebandy. Är hemma nu igen iallafall och sängen ska få besök bums, imorgon är det fotbollsmatch och Maria har skavsår!


Kissar



Och om du inte saknar mig så har du dina skäl

Igår var det studentfest. Började hemma hos Emma tillsammans med Jossan och Sofia. Sen vidare till Erik och sist bistro. Kul kväll, kom väl hem strax efter två och har legat utslagen i sängen mestadels av dagen idag.

Imorgon är det universitet och högskolemässa i Stockholm o senare blir det troligen folkan och tacobuffé med Malin.


Studentfest

Börjar snart första och sista lektionen för dagen. Efter den bär det av hem till Emma innan studentfesten.
Chill!

You make me crazy

Jag blir liksom snurrig i bollen.

ångest

Jag skulle kunna döda samhällskunskap C. Om 10 timmar sitter jag och biter i min penna och fattar inte frågorna, Jippi!

Söndag

det snöar.


Fredag

Lång dag i skolan idag....

Efter så tog jag, Carro och Emma bussen ut i skogen för att hämta Emmas bil. Sen vidare till nästa bensinmack. Vi var helt galet bra på att tanka. Sen tog vi Emmas superbil hem till henne. Mat & film bjöds det på där. En perfekt fredagskväll efter en jobbig dag i skolan. Nu sovdags. Träning klockan 09,00 PIP!


Torsdag

Såg att jag skrivit ett inlägg per dag i väldigt många dagar nu. Otroligt duktigt för att vara mig faktiskt, så kan ju inte vara sämre idag så jag har ca: 1 timme på mig. Jag brukar ju inte vara så förfärligt snabb på att skriva dessa inlägg för det finns liksom 1000 andra saker man kan göra samtidigt.

Igår var det iallafall fotbollsmöte om vinter- och sommarsäsongen. Verkar bli bra. Blev pizza och bowling efter det. (Y)
Och idag spenderades en del av dagen i örebro med Carro, Emma & Jossan. Nu väntar sängen och en god bok.


-

Emma har körkort!! Duktig tjej det där. Nu hoppas vi på en personlig taxi innan jag själv har lärt mig köra en sån där bil.

Jag behöver det - och det skrämmer mig

Veckan blir bra. Ledig igen på torsdag så då blir det Örebro med favorittjejerna i klassen. Bowling imorgon med laget och match på söndag.
Är det nåt som fattas?

Han leker med mina drömmar

Idag har jag absolut inte gjort nåt vettigt. Eller jag har sovit och legat framför tvn. Har jag då slösat bort min studiedag?
Nix, den har spenderats på det sätt som passar mig bäst. Jag gillar att sova, och jag gillar att inte göra nåt alls.
Imorgon är det iallafall skola igen och jag måste pallra mig upp tidigt.

Nu är det precis som förut

Studiedag imorgon så min söndagsångest har inte kommit krypande. Farsdag har spenderats med mamma o pappa. Vi har varit kulturella och gamlingarna uppskattade det nog mer än jag. Jag gillade i och för sig maten men ljusgrejset och vandringen runt nån sjö var väl inte riktigt min grej. Men vad gör man inte.

Jag bara trillar & trillar

En sån liten mini sak kunde göra hela min dag.
G-A-L-E-T

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Fredag och en långhelg väntar för det är studiedag på måndag, tacka gud för det. Måndagar innebär en monsterlektion i rättskunskap, och monsterlektion i rättskunskap = sömnpiller.
Men iallafall idag var det avslutning för sommarsäsongen med fotbollslaget och imorgon drar martcherna inomhus igång. Det är helt galet var jag saknat den lilla runda saken faktiskt, på något sätt hör jag och fotbollen ihop.

-


Bild från i lördags
Jag och världens bästa Malin

Torsdag

Att skriva praktikrapport är tråkigt, det kliar nå djävulskt i ögat och jag har ont i huvudet punkt

Maria for president

Natten blev till större delen spenderad framför tvn. Måste medge att jag faktiskt somnade x antal ggr, men vad gör det? Det är ju tanken som räknas.

Idag har iallafall jag varit i skolan, tagit igen min skönhetssömn och äntligen fått spela fotboll.
Bra dag, den ska avslutas med filmen Djävulen bär prada.


Valvaka

Nyss hemkommen från Bästis-Anna och vet nu inte vad jag ska hitta på. Vet inte om det går nå bra på tv, men något måste jag ju underhålla mig med, jag som tänkte stanna uppe och kolla på valvakan. Iallafall vara uppe ett tag, jag behöver ju trots allt min skönhetssömn.

swing it

Första skoldagen efter höstlovet är avklarad och nu väntar plugg. Jag kan knappt vänta....!!!

p-a-r-t-y

Gårdagskvällen var verkligen skitkul. Började hemma hos Frida, sen vidare in till Linde igen och hotellet med Carro, Frida och Matilda. Dansade hem strax innan 3 i natt. Verkligen en kväll som bör göras om.

Stockholm

Gårdagen spenderades i Stockholm men Niklas o Mamma. Äntligen hittade jag en bra vinterjacka (bilden) så nu jävlar ska jag inte frysa en enda dag i vinter även sex and the city-filmen fick följa med så i natt hade jag något att göra.
Idag blir det att absolut inte gör nånting och sen utgång. :)

RSS 2.0