Nytt kapitel

Skriver, raderar, skriver, raderar. Det är inte lätt att få ut ord av känslor, och speciellt inte om orden ska någelunda överensstämma med sanningen. Jag ger det inte ens ett försök, men det går bra nu!

And I heard he sang a good song

Dagarna rullar på, skolan är bra men den tar mycket tid. Iallafall med allt bussåkande fram och tillbaka. Minst 2 timmar försvinner av bara det liksom. Men jag börjar bli duktigt på att somna på bussen, inom en snar framtid kommer jag inte ha turen längre att precis vakna innan jag ska gå av utan kommer göra en tråkig upptäckt att min bussresa kommer att bli längre än väntat.

Nej sovdags nu, ska få min skönhetssömn och klockan 13,15 ska jag infinna mig på Örebro universitet igen där en föreläsning i Semiotik(?) väntar...

Man glömmer att man trivs med livet ibland...

Mycket händer just nu. Tillbringar mina dagar på annan ort, med andra människor, måste åka buss varje dag, måste komma ihåg massa saker, så som köpa böcker, salar, tider, nollningsaktiviteter, nya namn, nya ansikten osv. Det är fan i mig inte lätt att komma och inte känna nån. Bara att komma ihåg att man går samma kurs är en utmaning och namnen på folk kan jag ju bara glömma att lära mig i första taget. Men det här var verkligen nåt nytt och något som jag behövde. Börjar få känna mig stor på riktigt, har till och med fått brillor. Kommer väl snart ha vuxenpoäng likt en 60 åring men vad gör det. Jag trivs just nu, gillar läget!

RSS 2.0