Osocial tjej

Idag har jag varit lika duktig som igår, pluggat en massa. Mitt arbete om Nordirland är i långt ifrån klart men iallafall på god väg. Jag har lovat mig själv att på lördag ska det vara färdigt. Det är mycket i skolan när jag kommer hem från Polen och jag behöver verkligen inte mer så ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu undet fredag och lördag. För på söndagmorgon bär det av till Polen och jag är mer än nöjd att få fara iväg.

Har även lovat mig själv att bli mer social efter den lilla Polen resan, dom flesta har jag nog varit ganska osocial mot. Så förlåt, det ska bli bättre!

GRATTIS!

Idag är inte vanlig dag faktiskt. Det är just precis mitt namns dag idag :)

Ångra aldrig något som fått dig att le

Idag var/är jag lat, orkade inte träna så det blev plugg för hela slanten istället. Jag och plugg brukar inte vara så effektivt, inte heller denna gång. Det finns ju så otroligt mycket mer intressant på datorn än att skriva om konflikten på Nordirland. Jag har ju min dator som västa spion databasen, just här kan man ju hänga med vad det är som händer. NÖRD! Men hallå, är det intressant så är det. Det finns ju faktiskt saker man saknar..
-Fattar du?

Nu är det inte många dagar kvar tills jag flyger till Polen så dags att sätta igång med pluggandet igen så det blir klart nångång.

Skrillor

Idag var det skridskor på schemat, så på idrottslektionen tog vi vårat pick o pack och kilade upp till ishallen. Galet roligt måste jag säga. Näst intill alla Sp06b flickor var med i en rafflande hockey match. Skidskor är inte överskattat men ont i fötterna får man, det kan man inte sticka under stolen med. Men det ska iallafall inte ta ca 5 år tills nästa isbesök.

Och jag älskar det


Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Min första dag efter lovet blev slapp. Fösta lektionen var det en lite föreläsning om Kenya, sen lunch och till sist så kolla vi bara på film på engelska. Så tog inte ut mig helt första dagen.

Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten, har lite så panik för det. För det första kan jag inte åka skridskor och för det andra så har jag inte stått på ett par på ca 5 år. Jag kommer göra mig illa, ramla och döda min rumpa. Jag kommer se ljuset i tunneln.


Sjuk

Vaknade imorse med galet ont i halsen så det fick bli en dag hemma. Vill inte vara sjuk när det bär av till Polen. Nu är det ju faktiskt bara 6 dagar kvar.

Nu blir det te sen en tupplur. Tjing!

Maria vill ha..

image44

Melodifestivalen

Hade tänk att använda dagen till att plugg, men så blev det inte riktigt. Blev Innebandymatch istället och sen hans inte så mycket mer med. Nu är det iallafall melodifestivalen som gäller, fast jag blir helt galen på det varje gång för det är mer än sämst. Men som x antal miljoner andra måste jag även se det denna gång. Vi kan ju iallafall njuta av Björn Gustavsson.

Fredagskvällen

En trevlig kväll med Sara i Örebro blev det. Blev först lite shopping, en klänning på rea för 99 spänn. Var alldeles för billig för att inte köpa. Sen blev det lite mat och kvällen avslutades med bio, Morgan Pålson - Världsreporter. Galet rolig film faktiskt :)

Sjukhusbesök

Fick pallra mig upp ganska tidigt idag för dagen skulle börja med ett besök på sjukhuset och närmare bestämmt rönkenavdelningen. För att allt i mitt huvud skulle synas så fick jag en nål i armen och något mysko sprutades in i mig. Och nu har jag fått ett blåmärke där nålen satt och kan inte sträcka ut armen helt. Oj vad synd det är om mig.

Kvällen spenderas med Sara i Örebro!

Stockholm

Hemma igen efter ett par dagar i huvudstaden hos herr C. Alltid trevligt med lite storstadsliv, jag vill också!

Lat med stort L

Pallra mig upp hyfsat tidigt idag, kan ju vara kul att ha lite mer en halva dagen kvar :P Idag är saker planerade, jobbigt. Eller inte jobbigt, men det är jobbigt att veta att jag måste ha gjort sak 1 innan sak 2 för så måste jag ju snart ta och göra sak 1. Nu är det iallafall en tripp till vårdcentralen som väntar sen lek med Anna.

Det är andra dagen på lovet och det känns redan som det är slut, har hela lovet planerat förutom lördagen. Jag har kommit på att jag gillar inte och ha saker planerat, mycket bättre om de kommer spontant så slipper det låta att jag ska göra så mycket. Folk brukar säga att jag är lat ;)

Jag liksom föll över kanten

image43

Jag är gammal

Jag är gammal, jag fick min första katalog från ett universitet idag. Lite tidigt kanske men jag blev endå lite stolt. Jag är gammal!!  Men jag är inte tillräckligt gammal än att sluta skolan och bestämma själv vad jag vill göra, iofs är det över 1 år kvar tills jag får bestämma det men jag kommer endå inte vara tillräckligt gammal. Jag kan inte ta hand om mig själv mer än en vecka i taget sen måste päronen komma och styra upp det lite. Men 18 års dagen närmar sig med stormsteg, eller nja det är runt 135 dagar kvar. Men man ska vara optimistisk. Men börjar nog få en liten ålderskris nu. HJÄLP!


Vi kan om vi vill men vi kräver support!

Träningen blev inställd så det blev en springtur därifrån och hem istället. Ganska skönt faktiskt att komma hem ganska tidigt.
Nu blir det snart bio iallafall, mys...

We celebrate Sundays?

We don't celebrate sundays, idag stämmer dom orden inte riktigt för imorgon är det ingen skola eller tvång som väntar utan en hel veckas lov. Så idag har jag inget emot söndagar alls faktiskt.

Idag väntar iallafall en fotbollsträning och kanske bio.

Jag har övningskört idag, jag var fett bra!


Det dör

Beslutsångest till tusen. Antingen tar jag ett beslut och det är finito med den saken eller så skiter jag i det och låter saker och ting rulla på som vanligt. Men egentligen varför skita i att göra något man endå vet kommer hända någon gång framöver? Jag vet själv vad som skulle vara helt klart bäst, men jag kommer göra precis tvärtom för att jag kommer banga. Fan vad feg jag är! Grrr! Men har nån dag kvar på mig. Heja heja!

Endast det bästa är gott nog

Jag såg en bild och ryggade tillbaka. Tackade gud för att jag inte var en av de två på bilden. Bilden föreställde ett par som pussades, och jag är lyckligare än aldrig förr att det inte blev något läskigt så det hade slutat så. Jag passar nog inte ihop med en så tråkig männsika som, ja inte gör något intressant alls.

Oj, bitch på mig!

Dunka Dunka..

Idag infinner sig denna dag som vi utan en kavaljer och fira den med inte gillar. Men jösses, vad gör det. Jag har faktiskt endå blivit uppvaktad, iiii!


älskar, älskas, älska, älskat

Imorgon är det en väldigt ångestfylld dag för många, så också för mig. Men inte för att kärleken ska firas utan mitt syntest väntar. Men alla hjärtans dag känns överflödig. Varför fira på en speciell dag. Vi borde införa egna högtider, dagar som är speciella för oss själva. Jag tänker fira denna speciella(?) dag med min kisse och hoppas på en chokladask av min papps. Hallelulja..

'


image42
Om man inte prövar så är man tråkig, man behöver pröva för att lära sig. Folk kan bli sårade och besvikna men att inte leva ut sina drömmar och testa nya saker hur ska man då veta vad man vill? Varför är det inte bara tuta och kör , alla vill vi lyckas och det kommer alltid att ske på andras bekostnad. Att såra någon kommer vi alltid att göra, och helt säkert bli sårade på ett eller annat sätt själva. Att sticka ut är bra men inte för mycket. Att vara snygg är bra, men inte heller det för mycket. Vi tjejer hittar fel på allt som rör sig och speciellt på varandra. Antingen tycker vi att tjejen för snygg, ful, glad, sur, ambitiös eller bara för populär. Alla är i princip misslyckade utom du och (troligen) dina närmaste. Jag är precis likadan, de jag gillar är bra resten är små irritationsobjekt. Hur orkar vi egentligen leta fel på andra, slösa tid på något som endå inte kommer ändras eller hända. Varför inte bara leva upp till sina drömmar och mål. Få det liv man alltid har drömt om leva lyckligt alla sina dagar? Jo, jag tror det är för att vi är fega. Vad tycker egentligen andra om mig? Vad tänker dom? Märker dom att jag har samma tröja som igår?
Man ska absolut respektera andra men det är inte dom som gör att du blir det du vill, det är det bara du som kan fixa. Vi har olika mål, men alla vill vi lyckas på ett eller annat sätt. Vissa vill ha en riktig praktfamilj, en sådan som alltid har bullar och andra godsaker i fryser. Att få barn nu i min ålder och binda(?) sig för hela livet tycker jag är helt galet. Ett barn, jag kan inte ens ta hand om mig själv. Men vissa vill, deras dröm kanske. Inget ska få stå i vägen. Men egentligen är det konstig vad olika vi vill, ett barn kan vara helt självklart för en annan men för mig känns det så avlägset. Ett förlova mig skulle det inte vara tal om, visst jag har ingen att förlova mig med men om det nu hade funnits en Herr Rogemyr så inte en chans att han hade fått sätta en ring på mitt finger. Jag behöver ingen annan för att lyckas, jag orkar inte heller tänka på två personer. Jag klarar mig så bra ensam. Ensam är stark! Jag kan om jag vill.

Trolla med ord

Dagarna går snabbt och blir helt plötsligt till veckor. Inget speciellt händer men endå springer tiden i väg. Dagarna går nästan på helt obemärkt men endå har varje dag en egen prägel, en liten sak kan vara helt annorlunda och på sätt förändra hela dagen. Så att försöka resumera en dag nästan omöjlig, dom viktigaste händelserna får man med men inte dom små men ack så viktiga detaljer. Att berätta vad som har hänt och vilka små situationer som har inträffat är inte alls svårt men att få fram den rätta känslan är helt omöjlig. Iallafall för mig. Att sätta ord på det där lilla och enkla är helt klart det svåraste. Alla kan skriva, men att få fram den där magiska känslan så man bara sitter och nickar med, ler och fnittar lite åt texten på datorn eller tidningen är helt omöjlig. Varför jag inte någon sån som kan trolla med ord? Jag vill, jag vill, jag vill!

Snart fit for fight igen, eller?

Jag är galet trött och klockan är bara 21,45. Detta är väldigt olikt mig men det passar faktiskt helt utmärkt. Imorgon är det en fotbollsträning som väntar, tyvärr är jag inte riktigt i form men man kan ju som sagt inte alltid vara fit for fight.

Dagen var nästan helt som vanligt, förutom ännu ett besök på vårdcentralen, massa samtal från min läkare och smakråd till Malins balklänning, förutom detta var det en helt vanlig måndag.

Imorgon blir det ännu ett besök på vårdcentralen, jag kommer snart vara tjenis med folket där :P

Söndag

Är nyss hemkommen från gymmet, det var jobbigt idag. Jag vet inte vart mina så kallade muskler har tagit vägen. Är ganska frustrenrade när man tränar och vikterna bara sänks för man orkar inte annars. Men troligen beror det på att just för tillfället är min kropp och resten av mig på topp. Bara att hoppas det vänder snart.

Imorgon är det skola igen. Turism, samhällskunskap och historia står på schemat, någon som vill komma och döda mig redan nu? Sista veckan nu innan lovet kommer bli jobbig, men va fan man får väl ta dagarna som dom kommer och bli knäckt allt efter som. Nu ska iallafall jag bara njuta av denna söndag tillsammans med Herr Wallander och Fröken Astrid..


" Min pappa är rik, vill du hångla?"

Jag hoppas och tror att jag inte är den enda som suttit i tv sofforna och skämts för att jag är svensk ikväll. För melodifestivalen var verkligen bajsdålig.. Så blir vi snart tvingade att se denna gamla gubbe Christer igen, och även våran egen överhispiga Diamant. Ska man skratta eller gråta? 
Men hallå den där Björn Gustavsson, grr vilken man! Han skulle gärna få komma hem till mig och dra några skämt.
 
image41

'

image40

När katten är borta dansar råttorna på bordet..

Mamma och Pappa har farit till Sälen för att fixa lite med stugorna, så ikväll är det jag och kissen som lever loppan i huset.. Eller njaa, hon, jag, kyckling, popcorn och let's dance är det som står på schemat så inget party direkt. Men vem fan klagar när det gäller att dega i soffan? Inte jag iallafall.

- Det är jag som är bögen...

Precis hemkommen från Anna och Patrick, kikade lite på Gaygalan och tramsade runt bara. Omtyckta små vänner det där..

Hos doktorn idag gick det mindre bra, hade högt blodtryck (eller ett av trycken iallafall) och troligen därför mitt huvud inte mår så bra. Detta beror troligen på stress, så jag är klen. 
-Hej jag heter Maria och jag har samma blodtryck som en medelåldersman ska ha.
- HEEEEJ Maria!
Allså inte så jätte bra, men får väl ta och coola ner lite eller vänta tills det blir sommarlov så skolan inte finns på ca 10 veckor.
Aja, fick lämna massa prov så om dom inte hittar nåt ska dom även rönka mitt huvud, mys :S

Huvudet dödar mig..

Efter två lektioner pallade inte mitt huvud mer så jag tog mitt pick o pack och traskade hemåt. Imorgon ska jag iallafall iväg och kanske få reda på vad som just nu inte står rätt till i mitt huvud. Jag orkar snart inte med mig själv och mitt humör längre, och det är ju tyvärr kanske fel personer som får utstå mina små tycka-synd-om-mig-själv-utbrott.

Har även engelska ordprov imorgon som det behövs pluggas på. Kan hälften av orden nu men den här gången ska jag tamefan kunna varenda ett.

Bevara lekandet..

Jag är trött på att när jag alltid säger att jag leker med in lekkamrater så tror folk en massa sextankar. Hallå, vem fan har inte lekt med sin kompis ett fler tal ggr, och när senast var att klättra i träd och baka kladdkaka något inom sexväg? Jorden är överbefolkad av sexdårar och jag tänker fortsätta leka med mina vänner, punkt!


Äckelbullarnas dag..!

Denna tisdag blev en tisdag utan morgonträning, fy! Men kompenserade det med att ta ett gympass istället, så lite duktig är jag allt :)

Idag infinner sig också en speciell högtid, detta är till alla semmelälskares ära, och jag är inte nån av dessa. Fy för äckel bullarna!

Offer

Haha, offer!
Vi har en expert bland oss.

'

image3
Vi lever för drömmarna, du och jag..

Jag kan om jag vill

En dag som denna är en dag som passar mig helt perfekt. Det innebär att börja halv 1, ha två lektioner som inte det görs något ordenkligt på förutom att snackas om helgens bravader och liknande. Detta är precis en helt perfekt dag för mig, mer sådana åt folket!

Nu blir det Engelska plugg!


Hah!

Två träningspass har jag hunnit med idag. Ett jobbigt gympass och en spontan fotbollsträning med Gsbk. Jag känner mig duktig =)

Imorgon har jag sovmorgon till halv 1, jag får min skönhetssömn!

Raseriutbrott på G, jäs!


'

Kul kväll igår =)

Ny månad, nya äventyr

Fredag och en härlig helg väntar. Dagen i skolan har faktiskt varit bra. Skit snack med skolkamraterna och så har jag fått bikta mig lite..
Har haft lite ångest idag, inget farligt men endå så där att det kryper lite. Men va fan, man ska leva på impuls och ha kul. Ångra sig kan man göra när man blir gammal och har tid. Och så sant som det är sagt, att det man inte vet dör man inte av. Hah!


RSS 2.0