Jag ska nog gå och hämta min spade...

Maria är trött, imorgon är det fotbollsträning kvart i 7, KVART I 7 PÅ MORGONEN! Och sen är det träning halv 6 också. Man kanske skulle ta och gräva ner sig?


Sthlm

Många av folket i min bekantskapskrets är nog på parkfest eller på väg till den, men inte jag. Kom hem från Stockholm för en stund sedan där jag, Mamma och Pappa haft en liten shoppingdag, så mina ben är trötta och inte alls sugna på något party. Så för min del får det bli en stund i soffan sen sängen.

Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Det var lättare än jag trodde det skulle vara. Jag har äntligen vågat ta mitt pick & pack och bryta upp allt skit. Det finns massor därute som väntar på att upptäckas, jag vet att det finns mer och bara det bästa är gott nog.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


hey, oldie!

Idag var tre av tre brev i postlådan till mig, vuxet va?

Karriär eller familj?


Boken jag läste (föregående inlägg var denna). En perfekt bok för mig, en bok som får mig att drömma mig bort och få mig att ännu mer vilja göra karriär i en storstad. För mig är det faktiskt väldigt viktigt att lyckas med något. Att få vakna varje dag och veta och något roligt/meningsfullt väntar känns mer viktigt än att bilda familj och ploppa ut 100 ungar. Jag vill göra karriär och leva ett glamigt storstadsliv i min finfina lägenhet.
Jag kan knappt vänta tills jag får ta studenten och börja ta världen med storm.


Sex and the city

Idag borde det vara en dag som är helt strålande, dagen började klockan 11 med att klockan ringde. Efter en seg frukost/lunch så började skolan kvart i 1. Så långt alldeles strålande. Men resten av dagen har jag haft en huvudvärk som är helt fucked up. Den började när jag och mina braiga klasskompisar Carro och Matilda satt och diskuterade vårat projektarbete sen har den typ dödat mitt humör sen dess. Har legat och läst en bok i flera timmar, jag brukar liksom inte annars läsa böcker. Men idag kände jag mig otroligt tjejig som låg och läste och hade en kaffekopp och mina nymålande fina naglar som sällskap fattades liksom bara en chokladkaka. Nu är iallafall boken utläst och det var en tjejig bok som passade mig och min drömvärd alldeles ypperligt!
Ikväll fortsätter jag att vara otroligt tjejig med att titta på dubbelavsnitt av sex and the city.

Maria goes bodybuilder

Jag har en helt galen träningsvärk efter gympasset igår och i torsdags. Armar, bröst - och ryggmuskler är helt ur funktion. Stackars Maria. Men jag får väl skylla mig själv när senste gympasset var i April. Men nu ska det tränas så gamla formen kommer tillbaka och jag inte behöver må dåligt av att jag gått ner 19kg i en av benmaskinerna. Jag ska ha som mål att innan septeber är slut åter kunna ta 164kg istället för 145kg. Heja mig!


Torsdag

Tredje dagen i skolan är man ledig, helt galet egentligen. Men man klagar väl inte. Får vila upp mig tills imorgon då det faktiskt är en ganska jobbig dag i skolan med hela 4(?) lektioner.
Något som är lite märkligt är att jag är tröttare nu än när jag gick upp i morse och det är typ 3 timmar sedan, blir kanske en liten powernap i soffan till friidrotten.
Fixade för övrigt mitt gymkort igår så kanske blir en sväng dit också. Den som lever får se..


gammal är äldst

Nu har skolan dragit igång igen, första dagen brukar ju inte vara allt för jobbig och denna var inget undantag. Kul att träffa klassisarna igen.. Schemat var helt okej, slutar 4 två dagar och 11,20 och 13,45 varsin dag. Sen har vi ju torsdagen som ska vara en flexibeldag där vi studerar på annat håll(?) Mja, vi får väl se hur det blir men iallafall imorgon väntar bara en lektion och torsdag ingen så sista året på gymnasiet börjar verkligen med en mjukstart. 

I can still recall our last summer

Dålig uppdatering som vanligt :( Kanske blir ändring på det när skolan börjar, men ska inte lova för mycket. Idag var det iallafall fotboll som stod på schemat, vinst med 4-3. Härligt!
Nu blir det en film innan godnatt, sen väntar min sista dag på mitt sista sommarlov.
Jag     är     liksom     inte     helt     i     extas!

Terapi-tips!



Att måla naglarna är en galet bra terapi, det måste få ta sin lilla tid för att det ska bli fint och man kan inte direkt stressa fram det. En kalasbra syssla på kvällskvisten tillsammans med SATC

det var evigheter sen någonting brann, iallafall nära mig

För bara någon vecka sen hade jag den där känslan som ingen annan känsla kan slå (eller vad vet jag om det egentligen, jag är ju bara 18år) Men iallafall, den känslan som det känns att det inte går att förstöra. Man är helt enkelt oförstörbar och allt är inte annat fantastiskt. Men den känslan har bara dött, ingenting har direkt hänt men den har sakta försvunnit. Jag vill ha den, hur underbart är det inte att leva på någon annan liksom?
Jag vet inte varför jag inte kan få något att funka, är jag bara ute efter bekräftelse och när jag väl får det är inte inte intressant längre?

Usch för djupa inlägg men ibland måste man...

du lever för stunden, precis som jag

Jag borde sova, kanske börjar bli dags att vända tillbaka dygnen nu när skolan börjar om en vecka. Vid den här tiden nästa vecka ligger jag nog och är lite halvnervös och har även lite ångest. Att börja igen ska absolut bli trevligt, har inte träffat klassisarna ordentligt sen vi sluta och det finns säkert mycket att dela med sig av. Att komma in i rutiner och liknande kommer också bli ganska skönt men efter en vecka eller två kommer jag inte tycka på samma sätt längre. Nu är det iallafall en vecka kvar och troligen kommer rätt mycket tid tillbringas i soffan för OS sändningarna är ju hela dagarna och oftast är det väldigt kul att titta på. Men iallafall, en vecka kvar på mitt sista sommarlov. Bara ett år kvar sen gott folk ska jag ta världen med storm!!

mannen med gitarren som fann orden som blev en vacker sång

Usch jag är dålig på att uppdatera :( I fredags var det iallafall Lars Winnerbäck som gällde och han var fantastisk som vanligt. Han presterar på topp gång på gång, och man kan inget annat än älska det.

080808 vi gillar´t!




helt bedårande

Efter att jag hörde låten "Som jag hade dig förut" med Melissa Horn och Lars Winnerbäck så fick jag upp ögonen för denna tjej. Så att sitta och klicka runt på youtube efter hennes låtar har nu blivit en vana (eftersom jag är sämst på allt som har med teknik att göra så kan jag inte ladda ner). Men iallafall, många av hennes låtar är helt bedårande.


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

http://www.youtube.com/watch?v=2f1pWjnfQjk

Kisseproblem

När jag endå håller på att dela med mig av mina stora problem i livet kan jag ju berätta att min kisse (+2 st kissar till) gjorde mig allergisk idag. Eller dom gjorde väl inte det idag, men det blev för många katter på för liten yta så det mindre roligt en stund. Min papps ger mig bara sina dåliga saker tror jag, dåliga knän och en halvallergi mot kissarna.

Skoproblem

Jag borde sova, klockan är alldeles för mycket egentligen. Men jag sitter och grubblar på en sak, imorgon är det Lars Winnerbäck som gäller, det kommer regna. Vad fan ska man ha på sig för skor? Jag äger inga snygga stövlar, inte ens ett par vanliga fula heller. Så det får allså bli ett par skor. Men vad ska man satsa på, några som är lätta att tvätta efteråt men kommer typ bli blöta efter 1 sekund eller ett par som det kanske tar 2 minuter för att bli blöta men bra mycket svårare att få hyfsat rena. Vilken jobbig situation. Får nog ringa min mor imorgon och be om hennes kloka råd.

brush like a dentist

Besöket hos tandläkaren idag var onödigt. Lite fluor bara sen hejdå! Fast iofs missade jag inte så mycket med mitt lilla besök. Sverige matchen var ju kanske inget att hurra för. Jag vill hellre se alla snygga killar spela, tacka vet jag Torres eller Zlatan. Men snyggast på plan var iallafall svenskorna, den matchen vann dom lätt. Hej, jag är ytlig!


..och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Jag har en helt galen träningsvärk ifrån gårdagens träningsmatch.
Imorgon väntar ett tandläkar besök, ingen toppen dag må jag säga. Men som oftast kommer dagen avslutas med dubbelavsnitt av SATC och på fredag är det Lars Winnerbäck konsert. Man ska vara positiv!

Snart : jäsning i soffan

Jag har verkligen skrivkramp, inget alls roligt att berätta. Eller inget jag vill dela med mig av. Snart blir det iallafall ostbågar framför en bra film. Helt perfekt en söndagskväll, fattas bara någon som kliar mig på ryggen..

RSS 2.0