Minnen i bilder

image33

image34

Nollsju/Nollåtta

Tiden går fortare om man har roligt och detta år har gått fasligt fort. Det var ju nyss klassen Sp1a existerade, jag enbart var 16 år och det var inte heller allt för längesen jag upptäckte nya saker och platser.

Våren gick snabbt, nästan alldeles för snabbt, den dåvarande klassen Sp1a var helt fantastisk. Hade nog aldrig kunnat haft en roligare klass, men roligare människor i. Men vi visste att till 2an skulle vi splittras och jag var en av de få som skulle behöva skaffa mig nya kamrater att leka med på rasterna. Största delen av klassen hade valt samma inriktning, men jag var inte en av dom. Nu med facit i hand var det nog tur, jag hade nog inte kunnat gått i den klassen. Eller jag vet inte, men nu är det som det är och jag trivs bättre än väntat i min nya klass.

Efter en rolig vår blev det sommar, jag och mamma for i väg till Bulgarien på en mycket trevlig tripp. Bulgarien var ett land jag inte hade besökt förut men jag skulle gärna komma tillbaka. Under sommaren hände även allt för många saker för att varken orka eller vilja hinna med i svängarna. Men det är tur att vissa finns då.. Jag lärde mig massor av mig själv och andra. En av sakerna är att det andra tycker och tänker om än är skit samma, jag vet bäst själv hur det är och dom känner egentligen inte mig så bra så dom vet hur jag fungerar.  Många timmar denna sommar spenderades på båten Råsvalen, där jag hade mitt sommarjobb. Inget jobb man gick in i väggen av direkt.

Hösten och skolan började, klassen Sp06b/SA2 bildades och nya vänner införskaffades. Även hösten har gått fort, en månad efter skolan började väntade en resa till Kreta. Ett helt sjukt skönt avbrott i vardagen. Hösten var även väldigt jobbig med massa plugg, men det sägs ju att 2an ska vara jobbigast och det måste den vara för om 3an är så här kommer jag avlida eller iallafall bli psykiskt instabil. Hösten bestod också av ett antal Sthlms turer.

2007 har varit ett år av upp- och nedgångar, skratt och grått. Men det är väl så ett år ska vara och nu sista dagen på året är jag nöjd med det. Många saker som hänt är jag inte stolt över men är man ung och dum så är man. Ett år med många nya erfarenheter, och jag tycker själv att jag har växt mer än andra år.


 
Förväntningar på 2008:
Man hoppas väl alltid på att det ska bli bättre men under ett år så har man både med- och motgångar och jag önskar inte att det blir ett bättre år utan ett lika händelserikt som det förra.

Händelser 2008:
Polen i mars med skolan
Italien i sommar
Jag blir 18 år, mamma frågar alltid vad det är för speciellt med att fylla 18 år. För det första, man blir "vuxen", iallafall på pappret, jag får från och med då besluta egna saker så som rösta, skriva på mina egna papper och jag har inte lägre några som kan hindra mig. Eller så länge jag bor hemma är det mamma o pappa som bestämmer men dom kan inte längre hindra mig till att göra saker. Inte för jag tänker göra något men bara att veta att jag får göra som jag vill lockar. 2008 är även det år jag får gifta mig utan ha mina föräldrars tillstånd. Inte för att jag nu kommer göra det men jag kan bestämma över mig själv nu! Även som för alla andra barn lockar krogen :P

Vad som händer resten av året får tiden utvisa, men jag är redo!

Och vi vet. Och du vet. Allt tar slut.

Julen är över och nu är det bara för det nya året att känna sig varmt välkommet. Jag kan inte bestämma mig riktigt om det varit ett bra eller dåligt år. Saker har hänt, både bra och dåliga. Har inte alltid fallit med flaggan i topp alla gånger men det sägs ju att motgångar gör att man växer som människa och jag tror fan på det. Låter som året har varit helt katastrof men det har det långt ifrån varit, nya saker har upptäckts, nya vänner har införskaffats och jag har blivit ett helt år äldre.
En bättre och mer utförlig resumé av mitt år kommer om ett par dagar..

...och kommit ut på andra sidan starkare än någonsin 


GOD JUL!

image30

:D

Jag klara matteprovet, min lucia blev bra !

Hej IG!

Årets första julbord har ätits tillsammans med fotbollsgymnasiet och sponsorerna. Imorgon är det Lucia, funderar på att gå och kika på luciatåget fast jag har sovmorgon, eller så stannar jag hemma och pluggar till engelska provet som infinner sig imorgon.

Matteprovet idag gick skit, hej IG! Matte är inte min grej :S

image28

Vittne till mord

Idag är det sorgens dag, på väg hem från skolan blev jag vittne till ett brutalt mord. En tant körde över en and. En platt and var faktiskt inte speciellt gulligt. Tanten blev lite hispig, stackars tant, kan inte vara lätt att köra över en stackars and.
Aja, nu sitter jag bara och funderar över vem som kommer behöva betala mina psykkostnader när jag blir vuxen och påminns över min traumatiska barndom :S

Självdisiplin, tack!

Dagens söndag har faktiskt både lite skräck och förtjusning i sig. Skräck för att det blir en helvetes vecka i skolan med 3 prov, 3 dagar i rad. Men med söndag menas det också att det snart är måndag, och om det inte blir måndag kan aldrig den här veckan ta slut. Men vad ska hända idag? Plugg kanske? Men en sån självdisiplin har jag nog inte :S


vi pratar om vart vi ska just inatt men jag antar att vi menar hela livet

Lars Winnerbäck igår var magiskt som vanligt =)

Ännu en ledig dag idag, ska nog snart fixa mig nåt att äta känner mig inte direkt på topp. Har inte kunnat somna dom typ 4 senaste nätterna. Legat och bara vridit mig mellan 1-2 timmar varje natt, det tar fan på psyket. Har massa plugg att göra idag också, just nu gillar jag inte min tillvaro. Men snart är det jul och jag får åka skidor så egentligen, vad mer kan man begära?


A woman's gotta do, what a woman's gotta do.

När jag väl försöker plugga så märks det knappt. Har suttit och skrivit på mitt PM i typ 3 timmar men endå har jag så galet mycket kvar. När jag väl verkligen pluggar kan det väl ge lite resultat, snart dags att bryta ihop tror jag.

Jag och Lars =)

pluggandet är i full gång och jag har inte en anning om hur jag ska hinna. Har iallafall kommit fram till att ett av mina två PM ska bli det jag koncentrerar mig på först och främst på. Men båda bör endå vara klara på fredag bara att jobba på. Leig nu onsdag och torsdag iallafall, lovely!


 Imorgon får jag träffa Lars, vem är avis?

jag vill vara min katt

Efter en lång och jobbig dag på stan i tomteluva är jag äntligen hemma. Efter en sån här dag när man är lite halv sjuk är men helt slutkörd är inte det de roligast att direkt sätta sig framför datorn och skriva en uppsats om olyckor i trafiken till körkortsteorin imorgon. Men men, är man tvungen så är man.

Jag vill vara min kisse, bara ligga på sängen och se söt ut. Och så kommer alla och pussar på en, vorre faktiskt inte helt fel. Katt i mitt nästa liv då, undra om jag går upp eller ner på "reinkarnation trappan"..

äckligt många lussekissar

Enbart en månad kvar på detta år, dagen har spenderats med att baka äckligt många lussekissar tillsammans med Sara.
Jag bara längtar till först Lucia, finns det nå finare. Sen är det jul och jag får äntligen åka lite skidor :D Till sist är det nyårsafton, har inga planer än för vad som händer men det kommer väl. Längtar tills jag får skriva en resume av detta väldigt händelserika år, så nu får dagarna börja gå fort!


RSS 2.0