To have and to hold

Jag har ingen självdisiplin, suttit och försökt plugga galet länge men det bli bara en mening här och en mening där på min lilla svenskauppsats. Den ska vara inne imorgon, glup! Och jag har inte ens kommit halvvägs.
Imorgon är sista dagen för den här veckan och ingen är gladare än jag, sen är det bara två veckor kvar tills sportlovet. Lov är sådant vi gillar skarpt.. 

MAT

Även en tuffing som jag behöver äta efter olika diverse äventyr så nu blir det te och mackor innan pluggandet börjar.

Maria på äventyr

Dagen har varit bra, en lektion sen åkte jag in till örebro en sväng och hittade på lite äventyr. Iiiii, jag gillar äventyr :)


du saknar mig inatt, det gör jag med

Snart är det dags att åka till träningen, är absolut inte peppad och huvudet mår inte alls bra. Men träna ska jag göra iallafall, men kvällen ska bli tidigt. Jag har lovat mig själv att sova i tid, behöver verkligen få många av dessa värdefulla timmar.

Nyss var brorsan här och packa ihop alla sina militär prylar, han skulle på nåt som har med pang pang att göra. Han var glad som ett litet barn, haha gulligt..

Varning för tråkig tjej

Jag behöver omväxling, punkt!

Plugg

Tisdagar innebär alltid att det är en trött dag, detta är på grund av (eller ska man säga tack vare?) fotbollsträningen klockan kvart i 7 PÅ MORGONEN! Egentligen är det helt galet att träna så tidigt, inte direkt så att man gör några topp prestationer men man känner sig iallafall duktig efter att man har tränat. Efter träning och frulle fick Malin köra hem mig igen så sängen fick sällskap ytterligare en timma. Sen blev det iallafall Samhällskunskap B, Engelska B och Naturkunskap A, och ingen var nog riktigt peppad.

Nu är det plugg som gäller för min del en stund nu, har en liten Svenska grej till på Fredag och jag är ute i hyffsat god tid, Hurra för mig!

Måndag

Turismen idag var galen som vanligt. Läraren är mysko, läroplanen är mysko och alla barn är också mysko (inklusive mig själv). En helt galen och flummig kurs passar inte mig, jag tror att jag behöver mer strukturerat för att fatta och funka.
Som alltid har en måndag med sig vissa intressanta. Träffa kamraterna i klassen och höra massa livsviktigt skitsnack och skvaller. Idag var jag även en lysande flicka och gjorde min bildanalys.
Jag vill ha mat!

Spontanitet, tack!

Varför ska folk som man tycker om finnas så långt bort? Att behöva planera är skit, spontant är mycket bättre..

Rosa kaniner

Sådär, första grejen klar. Träningsprogrammet gjort och jag funderar på att börja med det redan idag, eller så kanske man inte får börja räkna med det förens imorgon? :S Skit samma, träning är alltid bra.
Har en sak kvar som måste göras till imorgon och det är en bildanalys, men det är ju bara att snacka så helt fel kan det ju inte bli, men lite stödord ska skrivas innan kvällen är slut.
Jag hatar verkligen skolan, har något hela tiden. Kommer inte vara helt konstigt om jag börjar prata med rosa kaniner eller nåt snart.
Men jag har en massa saker att se framemot, först är det:
Sportlov v.8
Polenresan v.10
Påsklov v.13(?)

Sen kommer ju massa mer, som sol, sommarlov, studiedagar, mys och massa annat.
Jag är positiv! Jag kan om jag vill..

Enmans diskussion

Sitter och laddar för att komma igång och plugga. Ska skriva ett träningsprogram för idrotten. Man har 10 veckor att förbättra nåt, jag vill förbättra allt utan minsta möjliga ansträngning. Men vad ska prioriteras? Fotbollen börjar snart, kondisen blir då tränad. Snabbhet vorre ju trevligt att ha men då måste man springa också. Hey, jag är lat :S
Vi kör på benmuskler så kanske mitt knä blir och må lite bättre också.
Det är alltid så bra när man kan diskutera sig till saker, och man får som man vill.
Jag älskar mig själv!

idiot

Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Äckel-Maria

Har fortfarande på mig min tshirt som jag sover i och tänker absolut inte byta om nu så en hemmakväll framför tvn blir helt kalas för min del.. Jag, kissen, ostbågar utan luft och tv blir ett helt oslagbart team :)

Kul igår föresten, träffa många som inte har setts på länge och det är ju aldrig helt fel..


btw, mitt hår är fett


Dagen i korthet

Svenska, idrott, gymmet.. Jag är trött!
Blir snart lite mat och sen sticker jag hemifrån, yey!


Sötaste

image37
Sötaste bananerna

Jag och mitt kärlekspar

Skolan började med en film, närmare bestämmt Ninas resa. Jag utnyttjade min fantastiska kunskap att kunna somna var som helst så jag tog en liten tupplur första timmen på filmen.
Resten av dagen var lika lugn som början.

Lekte senare men mina små turturduvor Anna och Patrick..Mycket omtyckta människor det där.. Myckat mat, skitsnack och skratt har dagen bjudit på.
Jag tackar och bockar :)


Bara för att jag har världens bästa kompis..

Jag har verkligen världens bästa kompis, en tjej som verkligen har allt. En tjej som verkligen förstår, lyssnar och bryr sig. En tjej som alltid finns och alltid ställer upp. En tjej som jag aldrig hoppas jag förlorar eller glider ifrån, för jag vet inte hur annars jag skulle klara mig. Hon har verkligen allt.

image36

if you leave, I leave

Nagellacket är torrt och överlacket likaså. Sitter och väntar med kisse att handbollen ska börja.  Efter den funderar jag på att se filmen Ciao bella. Jag är efter, jag har inte sett den än, men snart så ;)


image35

Lila naglar

Sitter och väntar på att mitt lila nagellack ska torka helt så överlacket kan åka på. Jag är rastlös!

Dagen

Efter skolan blev det lite lek med Sara och Ola, mycket trevligt. Först en massa skitsnack hemma hos Ola sen tog vi oss ett gympass. Blev enbart kondition för min del, måste börja ladda för fotbollen drar igång. Imorgon börjar dagen med en fotbollsträning och sen blir det skola, usch jag är inte peppad för skolan just nu. Skulle behöva en liten resa.

Ett steg närmare döden

Skolan tar död på mig. Varför valde man inriktningen samhäll och inte typ ekonomi? Dom bara överöser oss med inlämningsuppgifter.

Things would never be the same without you

Att träna idag var grymt skönt, blev faktikst lite peppad så kör ett pass imorgon med. Imorgon är det skola igen, ÅNGEST! Har "bara" två lektioner, men det är riktiga monster lektioner på på 2,5 timme och 3 timmar.
Näe nu får det ta och bli ett litet telefonsamtal, mys..

Träning.

Efter massa timmars sömn är jag fortfarande inte på topp, men ska iallafall pallra mig ner till gymmet. Börjar att bli dags och röra på sig lite..  Hoppas bara inte det är massa folk där, ett par stycken räcker annars blir det ju bara galet varmt.

Trött

Klockan är inte ens 12 och jag är galet trött, en lördagskväll!! Har legat däckad i soffan framför tvn sen kl 21, jag som hade tänkt o se handbollen, men nu så blev det bara första halvlek. Mitt huvud hänger inte med, det har det inte gjort på hela veckan. Man kanske skulle knapra i sig lite alvedon och joina sängen?

Gårdagen.

Gårdagskvällen blev faktiskt bättre än vad jag trodde. Mina lag åkte ut ganska fort så hela slutet av kvällen blev jag sittande i sekretariatet utan att göra någonting alls, kan vara trevligt ibland att bara sitta och snacka skit. Däcka iallafall i soffan när jag kom hem och vaknade några timmar senare med världens sämsta andedräkt. 
 

´´

Hemma efter en inte allt för jobbig skoldag. Psykologiredovisningen gick bra och bildanalysen jag tänkt gjort behövdes inte göras idag för hade inte ens det ämnet, jag har verkligen ingen koll.

Ska iallafall sova en timme nu sen upp och ta hand om barn som spelar fotboll. Längtar,not!


Handboll, huvudvärk och muntliga redovisningar

Efter en ganska tråkig handbollsmatch och en grym huvudvärk borde jag sova, imorgon väntar två muntliga redovisningar. En bildanalys och en psykologiuppgift ska det berättas om, lite så där lagom flummigt. Imorgon är det även Fotbollsdisco för småttingarna som går på mellanstadiet och i 3:an, jag är inte så jätte pepp att springa runt efter ungar en hel fredagkväll men man blir väl vad man gör det till.. Men tyvärr är ju inte barn min starka sida och jag hade kunnat räkna upp flera saker jag hellre hade gjort.

Döda, döda, döda

Varför ska han höra av sig? Den värsta människan på norra halvklotet, jag vill ha inte med honom nå att göra. DÖ!!

En tanke, tusen drömmar.

För exakt 5 månader och 1 dag sen hände det nåt, något som liknar en vändpunkt. En sak som fick mig på helt andra tankar än tidigare, när detta nu någongång försvinner - vad händer då?
*glup*


VP på det

Måste bara ta och tillägga att jag sitter och tittar på Kvällsöppet på 4an, vuxenpoäng på det.
JAAAAAG ÄR GAMMAL!!

Hon vill ha puls..

Åtta skoldagar har gått på vårterminen 08 och jag är redan grymt trött på skolan. Känns inte som jag lär mig saker längre när jag bara läser om det, jag vill uppleva det. Jag vill ut, ut och resa, se nya platser, nytt folk och känna pulsen i massa olika städer. Jag går inte längre till skolan och tycker att det är hyffsat kul utan nu är det bara för jag vet att jag måste. Tre terminer kvar tills studenten och jag längtar till 1000, efter studenten hoppas jag att en helt ny värld öppnar sig. Jag vill bort, ju större desto bättre känns det som. Det finns egentligen hur mycket som helst jag vill göra innan jag ska läsa vidare. Jag vill göra lumpen(?), bli aupair, reseledare, bara åka och se vart man kommer, flytta till sthlm och plugga och tillsist bo och jobba i sthlm.

Små städer är tack och adjö för mig så fort jag tagit studenten och har tillräckligt med pengar att ta mig därifrån.
Men hey, det är inget fängelse så jag klarar mig nog ett tag till?!


Kvällsunderhållning.

En kille ~25 står utanför ett provrum och pratar med sin flickvän inne i provrummet.
Killen: De här var ju i alla fall de som satt bäst hittills. (Kort paus) Eller, jag menar du fick ju i alla fall på dig dem.

Den var ju galet rolig..

www.tjuvlyssnat.se

Kläder?

Jag läste på en blogg  där var det en fråga om man klär sig för killar eller tjejer - sexigt eller trendigt? Eller så gör man som jag, klär sig bekvämt. Åhh jag är tråkig, men gillar man mjukisbyxor så gör man :P

Ny vecka, nya plågor.

En ny vecka betyder massa nytt plugg och en massa nya saker att göra. Fem helt vanliga skoldagar och på fredagkväll så måste jag infinna mig på fotbollsdiscot som går av stapeln för mellanstadiet för egentligen ännu mera plugg. Bara för att jag spelar fotboll i skolan måste jag ha ledarskap med i det och det får vi när vi så snällt ställer upp som ledare på evenemang som detta...

Jag fryser..

Plugg!


Fröken tomat..

Nemen Maria har du varit utomlands?
- Nej, det är nya rör i solariumet!?

Idag har jag gått runt med en orange röd färg i ansiktet och sett allmänt dum ut. Frågan om jag har varit utomlands har kommit både en och två gånger. Hela jag har en ganska mysko färg för tillfället, men vad gör det man kan ju faktiskt inte alltid vara på topp! :P

Kontaktannons

Första skoldagen denna termin är avklarad och jag är redan så trött på skolan att jag vill äta upp den.. Varför valde jag ett av de tråkigaste linjerna så går att välja? -Jo bara för att jag är så fantasilös... I min kontaktannons på Aftonbladets "finn en vän"  om några år kommer det nog troligen så något liknande "En tråkig och en hårt arbetande tjej på ICA söker efter en hjärtevän. Några krav jag har är att du ska gilla att: laga mat, diska, städa, handla mat,. Övriga kriterier är att du ska: vara rik och se gärna ut som Mr BIg eller Nicklas Rahm.[...] Finns du där ute och vill dela ditt liv och dina pengar med mig så hör av dig..."
Okej riktigt så illa ska det väl inte bli men va fan man ska vara beredd på det värsta och mitt mardrömsscenario är att jag ska behöva stanna kvar i Lindesberg och hamna i kassan på någon mataffär...

gaaah!!

Jullovet är i princip över och imorgon börjar skolan. JAG HAR ÅNGEST!!

RSS 2.0