Jag har skrivkramp

image68

Idag är det lördag, jag har skrivkramp och väldigt otroligt tråkigt. En lördag som denna är just en sådan lördag som alla tankar kommer upp i huvudet som man egentligen inte vill tänka. En sådan lördag är ingen rolig lördag men dom måste väl få finnas dom också.


i'm playing for you

image66

Fredag

Sista dagen på lovet idag, nu väntar bara en helg och sen är skolan igång igen. Jag vill ha mer lov, dagarna har gått alldeles för fort. Har tillbringat större av dagen i Örebro idag med. Först bad med Sara och Dessan. Otroligt kul, men nu har jag ont i princip överallt. Sen mötte jag upp Mamma o Pappa, fick agera personlig rådgivare till mamma om vilka kläder hon skulle köpa. Sen blev det mat, grekiskt :)

Inköp

Var med Sara och hennes pappa in till Örebro idag, Maria blev fattig. Det inhandlades två par shorts, en klänning och ett par skor. Så nu väntar jag på sommarn..

Enbart tvåsiffrigt

Nu är klockan över 12 och det innebär att det bara är 99 dagar kvar tills jag fyller 18!

Utbrott, terapi, psykiskt instabil. Du får kalla det vad du vill

Jag är trött på människor som hör av sig som jag inte vill prata med. Folk som inte fattar att det dött, borta, slut, you name it. Jag vill inte ha nåt med dessa människor att göra. Jag bryr mig inte om du drar till ett annat land eller vad fan du nu vill göra. Jag vill bara inte ha nåt med dessa små människor o göra. Så låt mig va, jag hatar er!

Ge mig jämt!

Jag älskar lov, jag vill ha det så här jämt. Man går upp runt lunch eller idag blev det vid 11, det kanske är lunch? Sen beger man sig till sin allra bästa vän där mat väntar och en massa skitsnack. Sedan en lång och god fika. Jag vill alltid ha det så. Jag vill ta studenten nu och bara glassa runt. Ge mig 50 000 i månaden och en fin lägenhet och jag lovar att älska dig. Deal?
Jag har iallafall haft en underbar dag tillsammans med Anna och sedan avslutades det med en träning i snön. GREAT!

Emil i Lönneberga

image65

Som sagt har det snöat idag, jag hatar det! På väg hem till Sara såg det ut på detta vis och jag trodde i princip jag skulle dö. Under promenaden blev jag att förstå precis hur Emil i Lönneberga måste ha känt sig när han tog Alfred till doktorn.
CP SNÖ!

Jag hatar snö.

Varför ska det snöa nu? Jag går ju och väntar på sol och varmt.
JAG HATAR SNÖ!


Back on Track

Hemma från Sälen igen, haft några helt underbara dagar i backen. Varit sol och helt galet bra backar, så vad mer kan man önska sig.
image63
Pappa och mamma glassar i solen..

PÅSK

Så, nu är det lov. Detta firades tillsammans med Malin, väldans mysigt må jag säga. Imorgon tar familjen sitt pick o pack och drar till sälen några dagar och mår bra :)

Gula naglar

image62
Eftersom det är påsk nu så har mina naglar fått bli gula. Man ska ju hålla på traditionerna..

Dålig, dåligare, dåligast!

Idag är ingen bra blogg-dag. Inga ord finns tillgängliga just nu. Allså inget bloggande!

Dagens i-landsproblem

Just nu vill jag typ bara döda min trådlösa internet uppkoppling. Det funkar inte att ligga och mysa i sängen med datorn för den är för långt ifrån routern. STÖRANDE!

Mitt kärlekspar

Har precis kommit hem från Anna. Lekt med henne och Patrick hela eftermiddagen, mys :) Efter lite missförstånd och uppskjutna lektioner så blev det inga lektioner för mig idag, men det är väl bara att tacka o bocka.
Dagen har  iallafall varit kalas, tackvare Anna och Patrick. Näe inget mer ordbajsande nu.


Tupplur

Fotbollsträningen imorse var trevlig, och frukosten efter det likaså men min tupplur nu efter på 3 timmar har varit bäst på hela dagen. Men nu ska jag bara äta upp mina spagettisar och susa till skolan på min über coola cykel.
Tjing!


I'd walk in your footsteps honey

Nu är det tack och godnatt för idag.


..men jag antar att vi menar hela livet

Nyduschad och skithungrig, så kan man typ förklara mig med två ord just nu. Min mage rent av skriker efter mat, dumt nog har jag inte ätit mer än frukost idag. Men jag får skylla mig själv. Men snart väntar iallafall mat...
Fotbollsträningen idag var kul, men jobbig. Men inte som igår när jag typ var död hela kvällen sen. Men snart väntar ju en träning till, rättare sagt i morgon bitti kl 06,45. Nå ska man vara på topp igen, eller ja iallafall så mycket på topp som man kan.

Jag är just nu väldigt trött på mig själv och att dagarna ser precis likadana ut. Men snart är det påsk, då ska jag fan göra nå ovanligt. Något man inte gör varje dag. Måste bara komma på något fint, skulle egentligen vilja iväg till andra sidan jordklotet eller nåt för att få ligga och lata sig i solen. Men nja, det går nog inte. Så något ovanligt men inte helt omöjligt. Kommer väl typ sluta med att jag bakar bullar eller nåt, men det är faktiskt ganska ovanligt det med.

Snökaos

Det blev än väldigt kort visit i skolan, provet tog bara runt en kvart att göra så det blev en promenad hem efter. 3 timmar i skolan helt ensam (resten av klassisarna har ju andra lektioner) var ingen hit, så nu är jag hemma istället. Ska nog ta en liten tupplur framför tvn innan klockan ringer vid 12 och det är dags att ta sig till skolan igen.

Mitt huvud har hamnat i kaos, det snöar ute. Och varje gång det snöar blir jag rädd för att cykla. Men det ligger ju inge snö på backen så det blir allt cykel till skolan sen.

Helglyx och träning

Fotbollsträningen idag var ingen dans på rosor. Efter en allt för lat månad med massa avbrott i tränandet så var det jobbigt. Det brukar vara ganska skönt efter ett jobbigt träningspass men inte idag. Just för tillfället är jag död i både huvud och kropp. Även min hals fick sig en omgång.
Men sen unnade jag mig själv lite lyx med helkroppspeeling och hårinpackning. Så nu är jag lite människa igen iallafall.

Nu: Andra avenyn och sen Wallander.

Trevlig kväll

Fit for fight

Så. nu är man vaken och fit for fight för en ny dag.
Riktigt så positiv är jag kanske inte, men snart är det dags att sätta sig med Turismen. Egentligen är det väl inge svårt utan väldigt självklart. Men men, läraren kan ju överaska med något galet svårt.
Mamma kallade migt plugghäst idag, yes! Det är väl bara att hoppas det visas på proven nu också.

Jag och Bridget Jones

Melodufestivalen är slut, har inte så mycket att säga om den. Jag tycker den är tråkig. Varför kan den inte vara längre som den var förut. Glittrande, trallande och allmänt fjolligt. Nu är det ju bara fjolligt. Ge mig en melodifestival som den är i "livet är en schlager"

Aja nog babblande om det, nu blir det lite tittande på Bridget Jones.

image61

Stan som alltid sover

Att få ur sakerna som finns i huvudet och få det till passande ord är inte alltid helt lätt. Och absolut inte just nu. Vet inte varför, egentligen är inget ovanligt eller konstigt men just för tillfället är Maria lite down. 
Jag vill bort, inte bara en vecka eller så utan iväg på riktigt. Få pröva något nytt och sköta mig själv. Inte för att jag inte trivs här men jag behöver stimuleras. Jag hatar att man kan förutspå nästan precis vad som ska hända om dagarna. Hur tråkigt är inte det på en skala 1-10?
Jag är trött på att bo i en stad där Lidl var värsta sensationen, där man är s.k tjenis med 1/3 del av stan och en stad som somnar innan den ens vaknat.

Ordtorkan forts..

Ordtorkan fortsätter men det är iallafall galet skönt med helg.

Jag gillar mitt rosa nagellack!

image60

Ordtorka

Skoldagen var idag faktiskt galet rolig. Mycket tackvare Carro och Matilda :)

Just nu är det ordtorka, så på återseende!


Bilder från Polen

Inte förens nu har jag tankat över mina bilder från Polen till datorn. Över 350 bilder blev tagna så här kommer ett urval av dom:

image48

image49

image50

image52

image53

image54

image56

image57

image58

image59

Vi hade verkligen galet roligt :)

Lars!

Ligger och kollar på handboll. Tyvärr går det inte så himla bra för Lindesberg så det börjar bli lite små tråkigt.
Blev ingen träning för mig idag, huvudet spökar fortfarande så jag drog ut på en liten springtur istället. Så man får röra på fläsket lite iallafall. Och som vanligt var det Lasse som fick följa med i mina öron och sjunga så fint medans jag sprang. Den karln är galet bra!

Jag stängde aldrig nånsin några dörrar
Jag bara gick ut
Och du fråga och jag svara
"Det är klart att jag saknar en dag som förut"

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv

För man saknar sånt som man inte har
Och man saknar allt som man inte har kvar
Vi har fortfarande långa vägar kvar
Man saknar inte sånt som man har

Vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände
Förrän allt var slut

-

Så, ännu en skoldag avklarad. Matteprovet är gjort, tyvärr tror jag inte det gick så bra. Men det är bara att hålla tummarna för ett G. Nu är det bara ett prov kvar innan påsklovet och det är i Turism, det ska väl inte vara några svårigheter.

Nu: en tupplur!

1621

Jag har det 1621e vanligaste efternamnet i Sverige. Coolt!

En ras för sig..

Jag är trött på tjejer. Hur kan alla av detta slag vara helt mysko? En skitsak blir gigantisk, skitsnack är typ största hobbyn och man gör allt för att förstora saker. Är det egentligen kul att gå runt och kolla snett på varandra i korridoren eller bara göra så mycket som möjligt för att visa att man inte gillar den andra. Killar är bra, dom blir arga, slåss(?), sen blir det bra igen. Men vi tjejer verkar vilja slösa tid på saker som händer, skit saker bara som man egentligen borde skratta åt senare. Men vi ska få allt att bli komplicerat,. Sen hur kan en tjej som man inte ens har gjort något mot sluta hälsa bara för att man inte är kompis med hennes bästa kompis. Man har väl för fan inte gjort henne något!

Vi är dumma i huvudet, sluta krångla till det för fan!

Skolan dödar mig

Just nu så känns det som mitt liv består enbart av skola och plugg, det är inte direkt uppiggande. Dagens samhällskunskapsprov tror jag faktiskt gick bra, eller tror jag hoppas det gick bra iallafall. Man ska aldrig säga för mycket det brukar alltiv vara tvärtom då. Har mitt helvetets-matteprov imorgon. Jag är inte lycklig för det, matte är verkligen inte min grej. Men snart, i sommar då jävlar är det över och ska firas. Inget matte C här inte.. 


Jag gillar´t!

Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig!
Har du hittat hem? Ja jag har hört att du har skaffat en lägenhet nu och stadgat dig.
Och det är tjatigt att vara på rymmen jämt,
det är så mycket man borde ha klarat av vid det här laget och bestämt!

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt!
å så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

Å jag försöker å hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu
å dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?

// Lars Winnerbäck - Elden

Ångest

Skolan idag gick ganska smärtfritt, turism och resor är ju inte direkt betungande. Nog absolut den lättaste kurs jag har läst, så här satsar vi hööööga betyg :P Idag sa han så fint att om man vill ha MVG så ska man ha 75% närvaro, och det ska man väl enkelt kunna fixa. VI gillar Manfred och vi gillar turism och resor. Vi gillar alla ämnen som man inte behöver anstränga sig i.
Sen hamhällskunskap, vi fick plugga på provet sen på historian kila vi över till arkivet och kika runt lite. Allså inte en helt jobbig dag.
Efter skolan tog jag en mys-fika med Emma, mycket trevligt må jag säga..

Men just nu är det en liten paus i mitt pluggande. Jag har egentligen massor att göra, hur mycket som helst verkligen. Samhällskunskapsprov imorgon, det gillar vi inte. Just nu är samhällskunskap riktigt riktigt jobbigt. Och tänk nästa år ska jag läsa samhällskunskap C, fatta det gott folk, det blir jobbigt. Och på onsdag är det matteprov och jag har gett mig fan på att klara det. Jag och matte B går inte ihop men har ju ännu två starka G prov så det får fan inte komma ett IG nu. Men hallå, vem behöver egentligen kunna allt skit med x och y och deras jävla ekvationer och linjer och bajs.. Men men, imorgon blir det råplugg av matte, idag blir det samhällskunskap.
DAGS ATT PLUGGA VIDARE!

Tönt Maria

Jag tycker Wallander är lite läskig, så enbart därför tog jag upp datorn i knäet för att slippa titta hela tiden. Jag är nog extra feg ikväll, jag har ju fan sätt filmen förut. HAHHAHAA jag är en tönt!

Galet uttråkad..

Så nu har jag suttit duktigt och pluggat länge. Mitt samhällskunskaps arbete om Nordirland är du klappat och klart men det blev väl inte direkt på topp. Men jag orkar inte lägga mer tid på det, det är inte en jätte stor inlämning och jag har ett samhällskunskaps prov på tisdag som behövs pluggas på. Här gäller det att prioritera. Ska plugga lite på det nu efter mitt lilla break. Men just nu är det inte på topp, skolan är galet jobbig, den enda kursen jag inte ens funderar på eller tycker är jobbig är turism och resor. 1,5 år kvar sen jävlar ska jag iväg..

 Jag vill ha sommarlov, jag vill ha sommarjobb, jag vill bli rik, jag vill så mycket!!


We don't celebrate Sundays

Ännu en söndag, imorgon är det skola och jag har sjukt mycket att göra. Bäst och sätta fart direkt, så jag hinner med en liten fotbollsträning ikväll.

Igår var det ju faktiskt internationella kvinnodagen och jag fick blommor av min papps. Är han inte för gullig?

Vi sörjer dig Björn..

Melodifestivalen idag varför ens kolla på den? Allas våran favorit Björn ska inte vara med och underhålla oss så att titta på ett värdelöst program med värdelös musik i 1,5 timme är faktiskt helt slöseri med tid. Undra om det går något annat trevligt på tv, eller om det blir plugg hela kvällen. Men plugg hela kvällen blir det garanterat inte, kommer nog inte ens bli nå mer idag. Jag hoppas att tv tablån kan överaska mig positivt.


Godmorgon

Så. nu efter en lång nattssömn så är det plugg som väntar. Har ett samhällskunskapsprov, inlämningsuppgifter i både samhällskunskap och naturkunskap och till sist ett matteprov. Allt detta ska vara klart på onsdag eller tidigare. Jag gillar´t inte. Men nu är det inte långt kvar på 2an, vi får hoppas att 3an blir bättre..

Polen :)

Polenresan vart otroligt lyckad. Absolut en upplevelse som skulle kunna göras om. Lite bilder kommer nog lite senare när jag orkat tanka ur kameran. Nu väntar en väldigt trevlig sovstund, en lång sådan.

Hemma

..och jag är mer än galet trött så nu blir det en tupplur.

Polen 2/3-7/3

image47
Jag befinner mig i Polen ett par dagar nu. På återseende.

Manlighet, tack!

Hur orkar egentligen Sveriges befolkning med denna Linda Bengtzing? För 3e gången får vi höra på hennes desperata rop efter en karl och tydligen har vi inte tröttnat än. Melodifestivalen är som vanligt mer än dåligt. Som snubben i grönt, vad är det för liten fjant? Springer runt i tajta brallor som visar hela paketet. Jag vill ha mer manlighet.
Ge oss 1,5 timme med Björn Gustavsson istället så blir nog vi fjortisar (och alla andra) som är lite små förälskade i honom galet glada.

Jag är trött på detta ståhej!

Pengar på försäkringen

Har precis varit ute och övningskört, vem har varit så dum att kommit på bilen. Hade det inte varit bättre med små tåg som åker runt istället, slipper man styra och hålla på. Då gäller det ju bara att gasa och bromsa. Jag tycker iallafall det hade varit en utomordentligt bra idé. Jag gillar iallafall inte det där med och köra tycker inte ens det är lite kul. Men det roliga idag var att mamms och papps hade precis varit och kollat på ny bil, och direkt dom kommer hem frågar papps om jag inte vill ut och övningsköra. Hey, någon som kanske vill ha ut pengar på försäkringen?
image46

Ny månad, nya äventyr..

En ny månad har precis börjat, och då väntar allså en hel del nya äventyr. Det första börjar t.o.m imorgon, sånt gillar vi..

Nej nu väntar lite plugg, stryckning och packning.


RSS 2.0