Sista juli

Sista juli. Snart börjar skolan. Mindre än 3 veckor kvar. Mitt sommarlov har sprungit iväg alldeles för fort. usch!


...

Upptäckte precis en ganska så hemsk grej. Det är inte så länge kvar till skolan börjar. Snart är det ju för tusan Augusti och i Augusti börjar skolan. Mitt sista sommarlov börjar ta slut.
Fast en sak är iofs positiv, det är att efter en månad i skolan är det Cypern som gäller :)


You just can't escape from reality

Att tycka om någon är konstigt, att vi vågar göra det är egentligen helt galet. Människor vi inte tycker om kan inte såra oss på samma sätt, eller lämna några jobbiga spår efter sig. En natt, en brygga. Kan det verkligen forsätta så bra som det började?


We live for the nights

Dålig uppdatering :(
Men igår blev det utgång, en väldigt lyckad kväll måste jag säga. En rolig lördag med hemgång runt 4 så är det idag en ganska sliten Maria. Men det är ju sommarlov och har ju fortfarande tid att vila upp mig.
Snart träning!

Hur många rutor gör dig glad?

Just nu känner jag mig som en i marabou reklamen "hur många rutor gör dig glad"  fast utan att få någon choklad. Humöret är inte på topp och jag ska tycka synd om mig själv ikväll.

äta för att leva eller leva för att äta?

Idag har det varit 65års kalas för min farbror, och massa onyttigt har ätits. Som tur är har fotbollen kommit igång och jag behöver inte ha jätte ångest över det. Nu är det snart godnatt iallafall!

sleeping with the enemy

Sex and the city tog slut för ett tag sen. Borde sova, för någon gång mellan 9-12 ska jag befinnna mig hos polisen och fixa ett alltid-massa-ångest-för-man-aldrig-ser-normal-ut id-kort. Blir kanske några minuter i solariumet sen, solen vill ju knappt visa sig. Men det är sommarlov och planer kan ändras.
Men nu är det iallafall godnatt och förhoppningsvis somnar jag innan tankarna kommer ifatt mig och mitt otroliga tänkande.

ooh yes

Strax dubbelavsnitt av sex and the city. Dagens höjdpunkt :)

raring, ge mig allt

Jag vill skriva en massa, men att sätta ord på det som händer just nu är svårt. Jag vet inte själv vad som händer men jag vet  hur jag vill det ska sluta. Att hoppas är onödigt, vem fan orkar bli besviken liksom? Det är bara vänta och se om det blir som jag vill, annars är det bara att bryta ihop och komma igen..


ett fall neråt

Idag, ingen bra dag. Blev väckt alldeles för tidigt, fanns ingen god frukost, mormor har trampat mig på tån så nu gör den ont, snart fotbolls träning som jag verkligen inte är taggad för.

Dubbel avsnitt av sex and the city ikväll, tack o lov :)


let the game begin

Du får mig
Du får mig
Du får mig
Det känns som allt kan börja nu
Jag ger mig
Jag ger mig
Jag ger mig
Jag ger, du får, jag tar, precis som du

dagens dejt

Idag blir det dejt med Malin. Vi ska se Sex and the city, äntligen! Bättre sent än aldrig liksom, det har inte funnits tid innan, men idag då jävlar. Men innan dess blir det att göra så lite som möjligt, det mest ansträngande får bli en dusch.

Jag är också en prinsessa

Vår kära kronprinsessa fyller år och jag är en av dom tråkiga människorna som sitter och tittar på detta ståhej på tv. Jag tycker detta bara är ett påklistrat äckligt program, hur många står där och viftar med flaggorna för hennes skull och inte för att se dom andra nissarna som sjunger? Jag gillar det inte, men tittar ändå men det är bara för att jag också är en prinsessa.

maybe you lost her to another

Satt och läste mina gamla blogginlägg och jag fastnade för en text av Lars Winnerbäck. Detta är just tjusningen med en blogg man kan se tillbaka, minnas, glädjas och förstå att man mognar. Jag har gjort mycket som jag inte är stolt över, mycket har rent av varit dumt men jag ångrar det inte. Jag har lärt mig massor av mina misstag och förstått att man inte alltid kan ta hänsyn till alla andra. För att klara vissa saker måste man kanske armbåga sig fram lite och då kanske förstöra för någon annan. Men när känner man sig själv helt och hållet? Jag är inte alls samma person som jag var för något år sen. När kan man egentligen slå sig till ro och veta vem man är, vad man vill och hur man får det?

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där


I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden
// Lars Winnerbäck

en av oss behöver den hon inte har..

Snart kanske sängen borde få lite sällskap så att jag kommer upp i skaplig tid imorgon. Ganska mycket skulle behöva fixas och det skulle ju vara ett ypperligt tillfälle och göra detta imorgon.

can you show me?

Jag skriver en rad, men sen blir den lika fort raderad. Detta händer om och om igen. Att dela med sig av saker på ett lagom mystiskt sätt men utan att inte avslöja för mycket är svårt. Likadant är det med männsikor, man bygger upp bilder, ibland helt fantastiska men så rasar det utan man vet ordet av. Varför lär man sig inte av dess misstag utan målar upp dessa bilder gång på gång? Letar vi kanske efter drömmen som troligen inte finns? Jag vet inte, jag vet iallafall att jag just nu hatar att inte veta. Något jag lärt mig iallafall är att man ska inte ge sig in i en lek man inte kan vinna.


If you want, you can get it

Hemma igen efter nästan en vecka på Öland. Jag hade ju räknat med att vara där 4 nätter kanske medan mamma tydligen hade andra planer och tyckte en vecka verkade bra. Men iallafall så blev det nästan en vecka, exakt 6 dagar och jag överlevde fast inte tillräckligt kläder hade packats ned. Mammas kompis stuga blev iallafall vårat hem dessa nätter och alla givna saker besöktes. Nu ska iallafall jag befinna mig på hemmaplan ett tag (troligen) och på måndag börjar fotbollen igen :)

The big day

Igår, eller i förrgår blir det. Iallafall i fredags så var det "the big day" och jag fyllde 18. Kvällen spenderades på krogen i örebro :) Så nu får även jag vara ute och leka med dom stora barnen.

Imorgon bär det av till Öland ett par dagar. Vet inte när jag kommer hem.

Nothing to kill or die for

Skriva är inte min grej just för tillfället, det är sommarlov och min hjärna har tagit semester på alla möjliga sätt. Varken något smart eller vettigt kommer ur mig och misstag som gjorde förra året ska iallafall inte göras om i år. Varför ska alltid det mest förbjudna vara mest lockande?

Imorgon blir det iallafall en shopping-dag med Sara i huvudstaden. :)

RSS 2.0