Kill them with kindness

Inatt har jag lust att skriva, vet inte om vad jag vill skriva men att jag vill göra det. Sen ca 3 timmar och 30 minuter sen är jag ledig. Ingen skola, ingen McD, ingen praktik fram till den 23 juni. Hur fantatiskt är inte det?

Att inte längre vara praktikant-Maria är tråkigt i och för sig, att jag vet mer än någonsin att det är faktiskt nåt sånt här jag faktiskt pluggar till är det jag vill göra är bra.

Men nu ska jag ta igen all tid jag missat med vännerna i Lindesberg, spendera så mycket tid jag kan med finaste Kakan innan hon åker till England och pussa på mina katter. Mitt sista sommarlov ska fan bli bra, nästa sommar är jag inte längre student utan ska förhoppningsvis hitta ett jobb. Så den här sommaren känner jag mig lite splittrad, är jag ledsen för att kanske aldrig mer ha sommarlov efter det här eller "börjar" livet nästa sommar på riktigt.
Börjar känna ungefär samma ovisshet som jag hade sista terminen på gymnasiet, att när skolan slutar har man ingen aning om vad som händer sen. Fast i och för sig, när jag slutade gymasiet visste jag ingenting. Nu har jag ju redan klarat av allt som har med flytt hemifrån och sånt att göra. Så nästa sommar blir väl mest en fråga om jobb eller arbetslös, kanske till och med plugga mer.

Jösses vilken rörigt inlägg, jag kommer nog sitta och läsa det här sen nån dag och inte riktigt fatta mig på mig själv.

RSS 2.0