Ensam hemma

Imorgon åker mamma och pappa iväg till Italien och lämnar mig i 10 dagar, eller dom lämnar mig och min kisse. Jag ser frem emot att vara ensam, men hade helst av allt velat vara ensam tillsammans med någon annan. Jag vet precis vem.

Två veckor innan jobbet börjar, har ett bröllop planerat sen får vi se vart och med vem min tid spenderas.

"Hela världen är så underbar"

Studentveckan är över, det kom snabbt men var också över lika snabbt. Ett bra minne från klassen Sp06b blev det iallafall och avslutningsbalen avslutade hela gymnasiet med tårar, sång och massa kärlek. Absolut en kalasavslutning på tre bra år på Lindeskolan.

Dags att välkomna dimman.

 
Sista veckan börjar imorgon, studentveckan är här. Dags att slå klackarna i taket.

S T U D E N T 2 0 0 9

Mina senaste blogginlägg har handlat om hur nära det är studenten, och så kommer även det här att göra. Dålig fantasi jag vet, men det är faktiskt just det som präglar mitt liv just nu. Dagarna går fort fort, imorgon har jag min sista lektion någonsin. Vi ska titta på filmerna vi gjort på mediekunskapen och min grupps film handlar till och med om studenten. Snacka om att man har snöat in på ett ämne. Hela nästa vecka är det roligheter som gäller. Först klassens dag, sen fotbollsturnering (jag har bland annat hand om denna, ska få ihop ett spelschema för 25 lag. Blir krångligt vill jag lova då det inte finns all tid i världen), karneval, student, bal och sen är hela kalaset över. Allt är iallafall under kontroll, eller iallafall allt utom jag själv.

Vi får se om jag har tid att skriva igen innan nästa fredag, annars blir nästa inlägg av en förvirrad människa som bara vet om sitt sommarjobb och inget annat om hur framtiden kommer se ut.

RSS 2.0