You know that love can do you like a shotgun

Våffeldag idag, tummen upp för det. Lördag och högskoleprov snart, tummen ner för det.

Stanna kvar hos mig, för jag behöver ju dig...

Den här veckan tycks bli ganska slapp trots allt. Jag hade fel på vissa provdatum och liknande så det blev ett prov idag och ett på torsdag. Sen tillsist mitt älskade högskoleprov. Jag ska inte klaga, det blev bättre än jag trodde iallafall.

Hur humöret är annars, just nu faktiskt väldigt bra. Jag vet inte om jag har stängt av eller bara inte bryr mig, men det är bra iallafall.


I'm so close to you baby, but I'm so far away

Sitter och skriver mitt tal till svenska nationella som är imorgon, jag blir inte nöjd. Jag hatar det!!

Men men, tränat idag iallafall. Mina benhinner dödar mig men jag vill komma igen efter mitt lilla uppehåll, måste få fart på benen igen.

Just nu är det en rätt dålig period, jag försöker undvika att känna efter. Den fungerar ca 23 timmar per dygn.


Och stjärnorna sjunger i kör

Jag är vaken, det borde jag inte vara, Men däckade i soffan i eftermiddags så det blev en lång powernap på typ 3 timmar. Så nu är jag inte speciellt trött men borde ändå dansa iväg till sängen.

Ville bara upplysa alla om att nästa vecka kommer bli ett helvete.
Måndag: Religionprov
Onsdag:Samhällskunskapsprov
Torsdag: Naturkunskapsprov
Fredag:Mediekunskapsprov
Lördag: Högskoleprov

Frågan är bara vilket som kommer gå sämst..

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

Usch jag är verkligen usel på att uppdatera. :(
Men nu är det helt galet mycket hela tiden, skolan knäcker än, har börjat träna fotboll igen, och vännerna ska man hinna träffa. Tiden försvinner då eller resten går till att spendera i sängen.
Prov imorgon i Organisation och ledarskap, bara för jag tycker det är enkelt och väldigt logist kommer det gå åt h*lvete i morgon. Men ska läsa igenom det innan jag somnar så får det gå som det går sen.

Imorgon blir det lek med bästa vän, tummen upp för det iallafall..


Odi et amo

Man skulle nästan kunna tro att jag dött, men så är faktiskt inte fallet. Jag har bara haft fullt upp och inte orkat.
Projektarbete hela dagen idag, mindre kul och jag vill bara att helvetet ska ta slut. Sen vidare till hon som syr min klänning till balen, den kommer bli galet fin. Sen träning. Maria gillar inte dagar när det är så mycket, inte ens en powernap har jag hunnit med. Och fullt upp kommer det nog vara närmaste dagarna också. Imorgon när jag kommer hem måste jag plugga och på lördag sticker fotbollslaget till Västerås har lite kul. Så sammanfattningen av Affärsjuridiken ska vara klar tills dess så dags att sätta fart.

Tråkig blogg = död blogg?


RSS 2.0