En bild säger mer än 1000 ord

image84
Underbar dag idag. Låg i gräset och åt jordgubbar efter skolan.

Mitt gull är helt klart sötast

image83
Min älskade lilla kattflicka

Bonde söker fru

Idag är det första programmet Bonde söker fru sänds för i år och jag blev verkligen gald när jag läste på aftonbladet om Peter som söker en man att dela sitt liv med. Så nu hoppas jag till tusen att många karlar skriver inte till honom så vi får följa han i höst!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2510398.ab

Dagen

Idag var det bara en lektion på schemat så jag tog mina tofflor och tog mig dit. Det var PM seminarium idag är det var väl inte allt för jobbigt. Så efter detta blev det hemgång och en powernap i soffan. Tänkte försöka plugga lite nu också, är ledig imorgon så ska försöka slippa göra så mycket då.


lev och låt leva

Jag hatar mig och min beslutsångets! Varför är allt dåligt och krångligt alltid roligare och mer eftertraktat?

Prio 1

Jag och bloggandet är inte bästa kompisar just nu. Det finns massa annat att prioritera. Dom två sista dagarna har högsta prioritet legat på tvn och disney channel för min högra fot och dess tår har befunnit sig i ett svullet och blått tillstånd så inga skor har kunnat sitta på denna tass. Men imorgon måste jag till skolan och troligen blir det tillsammans med ett par tofflor. Sen är det en lektion och sen hemgång för min del, och torsdagen är även den ledig. Detta gillar vi och det är bara 23 dagar kvar till sommarlovet.


Motivationsproblem

Dålig uppdatering, jag vet! Men ibland försvinner motivationen och mja, just nu är det ganska galet mycket i skolan också. Även har en förkyldning kommit och hälsat på..

Klappat och klart

Mitt lokalhistoria PM är klart nu, ÄNTLIGEN! Nu är det bara att våga skicka iväg det, hatar när man gjort det och då upptäcker massa små stavfel eller någon fotnot som inte riktigt hör hemma där den sitter. Äsch, skickar i väg den lite senare så slipper jag ha ångesten nu att jag inte borde ha gjort det.   

Perfekt och oförstörbar

När solen skiner kommer folket ut ur sina bon och börjar plocka i sina trädgårdar, hur mysigt är inte det? Folk börjar leva på ett annat sätt än tidigare och allt blir att kännas så mycket lättare. När solen kommer fram blir man lite brunare, lite gladare, lite piggare och framförallt lite mera människa.

En underbar lördag

Varit ute i solen sen runt 11, så nu är jag en lite halv röd Maria, men vad gör det? Sommaren har kommit hit med stormsteg och det är mer än underbart. Hoppas bara nu att den stannar på riktigt. Nu ska jag iallafall ut i solen en stund till och njuta, man får vara glad så länge det varar!

Oförskämt bra

Jag har ångrat mig hela dagen att jag inte tog på mig shorts imorse, har varit så galet varmt idag. Kom hem strax efter ett och tog iallafall då på mig ett par älskade shorts och la mig i solen. Nu blir det snart grillning och sånt, bättre kan det inte bli!

..allt var så konstigt men förbannat kul

Imorgon är det fredag igen, och ingen är gladare för det än jag. Skolan dödar mig men sommarlovet närmar sig mer och mer. Snart blir det att traska runt i Rimini (Italien) med familjen, jag längtar!

Hahaha

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2427085.ab

Den var iallafall rolig!

'

Mitt nationella i matte gick skit!
Sommarlov nu, tack!

Jag är bäst!

Nu har jag för första gången fattat hur man bloggar från mobilen. Men galet jobbig, men jag är fan endå smartast.

Move it

Skolan är ganska kul om man vill, just nu är det kul om man inte räknar med matte nationella imorgon och mitt PM som måste blir klart snarast. Förutom det så är det faktiskt ganska kul. Jag vill vara positiv men det går inte riktigt, har ångest som tusan över nationella i morgon, jag och Matte B är verkligen inte bästa kompisar. Sitta och pinas med det där provet i 4 långa timmar blir inte roligt. Nu ska jag iallafall skriva en rad eller två på mitt PM så det blir klart någongång. Sen ska jag i väg till Örebro, tjing! ♥ 


Klass 9A

Hur galet söt är inte denna klass?

image82

A woman's gotta do, what a woman's gotta do.

Jag hatar veckor som den här, mitt PM "ska" vara inne imorgon, egentligen är det väl inte super jätteviktigt att det är klart då utan bara snart, för jag är i sista gruppen som ska diskutera och det är någon vecka dit så, mja vi får väl se vad jag lyckas åstakomma. Men sen är det matte nationella på tosdag och det ger mig en enorm ångest, jag kan inte och vill inte kunna heller så det blir jävligt svårt att klara det. Jag hatar matte, ska fira som tusan när kursen är över och jag aldrig mer behöver läsa matte igen.

Lekt med Anna idag =)

Värsta arga tjejen!

Helvetesveckan började men en helvetesdag iallafall. Nästan inget har gått bra idag, höll på att missa tåget in till Örebro imorse eftersom jag skulle till tandläkaren. Sen fick jag vänta ca 1 timme inne i Örebro för att det inte gick något bättre tåg eller buss. Så satt och lästa typ 175 st gamla damernas värd. Hos tandläkarn tog det typ 10 min. Sen hem och plugga, mitt jävlaPMhelvete har jag ju redan gormat om så det är lite slöseri med ord just nu. Men sen tänkte jag att dagen iallafall slutar bra med en fotbollsträning, men nix. Vrickade upp min fot igen så nu ska jag hålla mig lugn en vecka.

Idag fyller i alla fall min favorit tant hela 21 år och jag hoppas verkligen hennes dag varit bättre än min!   

jävlapmhelvete!!!!

Jag dör, har ett PM att skriva som ska vara klart på onsdag, jag har ju börjat men dessa jävla saker verkar inte vilja bli klara. 5 sidor har skrivits om arbetsförhållande och löner på fucking skofabriker i Örebro, vem somnar? Jag vill inte mer, sen är det nationella i matte på torsdag och jag vill dö lite till.
Nu kommer mamma bli upprörd att jag svär en massa, men just nu: Grrrr på skolan.
Hej och välkommen till en helvetes vecka!

Silence

Otroligt dålig uppdatering men just nu finns det inget direkt att skriva om. Att hänga ut sitt liv på en blogg är inte riktigt min stil så förblir tyst tills det finns något att skriva om.
So long

RSS 2.0