You weren't there, you let me fall

I'm alright
I'm just fine
And you're a tool

Skorna på hyllan för en stund

Om 10 min börjar min fotbollsträning och jag är inte där. Det blir nog den 5e jag missar men just nu gör det mig ingenting. Jag vill inte träna, eller jo men inte fotboll. Behöver nog en liten paus, det brukar ju vara det roligaste jag vet men nu ger det mig bara ångest. Det är nog inget bra tecken. Så Maria lägger nog skorna på hyllan ett tag och väntar efter glädjen att spela, det kanske tar två veckor, en månad, två månader. Jag vet inte, men jag behöver iallafall komma bort från det.

-

Jag orkar inte vara sjuk längre, har varit det mer än en vecka nu och en vecka borde liksom vara max. Det är ju inte så överdrivet roligt när man inte känner någon lukt eller smak. Men imorgon så är det jag som ska vara hyfsat frisk, det har jag bestämt.


-

Såg nyss på våran hemsida i fotbollen att från näst-nästa vecka blir vi att börja träna 4 ggr i veckan och jag som inte har någon lust alls att spela fotboll.
Iiiihh, jag vill inte. :(

Onsdag

Jag effektiv? - Nej!
Suttit och pluggat i runt 3 timmar och jag har skrivit ca 1 sida. Men jag har fått mycket annat gjort. Naglarna är ommålade, allt intressant på internet har gåtts igenom ca 100 ggr så jag är effektiv på mitt sätt. Imorgon är det uppstigning tidigt för en shoppingtripp till Sthlm. Sen börjar skolan :/

Jag förklarar och förklarar, men han förstår inte.

Sitter och inte mår så där jättebra. Snoret rinner och min hals gör ont. Sitter och försöker göra lite geografi men det går mindre bra. Vet inte när det var tvunget till att vara klart men tänkte skicka in det på onsdag(?). Sen på torsdag tar jag och Sara en shoppingtripp till huvudstaden och på fredag börjar skolan igen. Mjaa...

tjugohundranio

På årets första dag sitter jag här med huvudvärk. Men vad gör det, gårdagen var kalas med god mat, dryck och badande i tunna innan det var dags för utgång i Örebro.

Nu är det 2009 och jag har världens högsta förväntingar på detta år. Det här årets höjdpunkter blir:
→ Jag tar studenten - Halva mig älskar det och halva mig vill inte. Vill ju inte sluta få träffa mina favvotjejer.
→ Förhoppningsvis flyttar till Växjö eller Jönköping för att plugga - Maria ska bli vuxen och klara sig själv.

Ett nytt år, nya möjligheter. Here we go!


RSS 2.0