Nästa stopp Arbetslös! Arbetslös nästa!

Imorgon är det två veckor kvar tills vi springer ut vitklädda och stiliga med fina mössor. Kan inte fatta att min skoltid snart är över. En student som alltid varit så långt borta är nu läskigt nära. Men jag börjar känna att jag har gjort mitt på lindeskolan och det ska bli skönt att fytta vidare ett steg och mot något nytt. Det har varit samma visa i 3 år nu, jag behöver omväxling. Men att inte veta vad som händer efter sommaren är läskigt. Plugga? arbetslös? miljonär? Jag håller alla tummar i världen för att det ska bli det sista men tråkigt nog är det nog det mest osannolika, eller det är det mest osannolika, det är inte ens troligt. Men bara det inte slutar med att jag är en arbetslös tjej så blir jag glad.

En redovisning och ett prov, sen är det klackarna i taket som gäller och ha så roligt som möjligt den sista tiden.

Sista veckan med plågor...

Sista veckan som man måste prestera i skolan börjar snart. Märkligt faktiskt, något som man alltid tagit förgivet är snart slut. Massa saker som ska in den här veckan och prov som ska göras men sen är det slut. Helt galet. Två veckor som det inte händer något förutom massa roligheter och galej sen är jag inte studerande längre. Eller jo jag kanske blir sen, men jag är iallafall inte gymnasieelev längre.

Allt tar slut...

Oj över en månad sen sist, mindre bra det kanske. Men när igen ork eller lust finns blir det så. Finns så mycket annat att lägga sin dyrbara tid på. Cirkus 3 veckor kvar till studenten, bara drygt en vecka kvar tills betygen ska vara satta. GE MIG NU!

RSS 2.0