18år = vuxen?

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag blir 18år. Inga radikala förändringar kommer hända, men endå. Jag blir 18år, lite mer vuxen, lite mera ansvar men såpbubblorna jag köpte igår visar tydligt att jag inte är så gammal ändå.


Hemma

Igår kom jag hem från en helt underbar vecka i Italien, över 30 grader varje dag och jättevarmt i vattnet. En vecka till hade inte varit några fel och då hade jag nog även kunnat bli lite pepparkaka. Men nu är jag iallafall hemma och min säng var gudomligt skön.

jag vill falla uppåt

Om nästan 3,5 timme sitter sällskapet i bilen på väg mot flygplatsen. Och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå och sova nån timme. En vecka i Italien ska bli kalas, få lite perspektiv på livet och få lite mer erfarenheter. Pizza, glass och (förhoppningsvis) massor av sol är verkligen en av de bästa medicinerna man kan få. Självfallet kommer jag sakna vissa men det ska tas igen när jag åter befinner mig hemma igen.

Hejdå Lindesberg, Sverige
Hej Rimini, Italien


for the win

Det var så nära, men det gick inte riktigt enda fram. Hur som helst, det var ett rättvist resultat och Spanien var det bättre laget. Fast såklart är jag och (troligen) massa andra svenska oerhört besvikna på att förlora denna kanske jätteviktiga poäng.
Idag kände jag mig riktigt gubbig och satt och klagade på Lagerbäcks laguppställning. Tänk att så många har så mycket synpunkter på ett lag som en enda man (+ Roland Andersson) bestämmer. Jag är en av dom och tycker Lagerbäck är feg. Men jösses endå, om han gör nåt konstigt och tar en chansning som inte går hem blir han en oomtyckt man av hela svenska folket så på sätt och vis förstår man. Men endå, in med Sebastian Larsson direkt och inte sista 10!!!

det handlar om att överleva

Just nu har mina fötter ont, jag som aldrig brukar gå i skor med klack har nu gjort det i två dagar, det börjar ta på mina fötter. Tjejer som går i 10 cm höga skor är superkvinnor, jag lovar! Nu är det iallafall snart studentmottagning hemma hos Malin sen får vi se om det blir fler studenter som hälsas på.
Nu är det bara ett år kvar sen blir jag arbetslös! :D

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

Nu har Maria äntligen fått sitt efterlängtade sommarlov. Känns som det verkligen behövs för skolan detta år har inte varit rolig. Eller jo det har den, alla nya kompisar och så är jag helt galet glad för attt jag träffat men allt plugg som har behövts och all tid som man behövt lägga ner. Nu är det iallafall massa veckor att bara ta det lugnt och inte göra något vettigt alls.
Och under sommaren hoppas jag det händer en massa nya saker och äventyr. Maria behöver stimuleras lite och uppleva något nytt. Nått kanske redan är på g...

Magiskt

Imorgon är det skolavslutning och just nu är det grått ute. Kul! Kunde inte det fina vädret ha hållit i sig lite längre.

Men iallafall, matchen igår var grym och att fotbolls EM äntligen är igång är kalas. Jag fattar inte folk som inte gillar fotbollen. Det magiska som gör att en hel nation går ihop och hejar på ett lag, extasen som infinner sig när Zlatan gör mål och alla gubbar som tror att dom skulle kunna leda landslaget 10 ggr bättre än Lagerbäck.

Summertime

Nu har det varit kalasväder i galet många dagar i rad och det gör så att sittandet vid datorn blir betydligt mindre. Nu är iallafall det mest klart i skolan, alla lektioner är iallafall slut. Lite fusk bara att nu har typ alla fått sommarlov och sånt, men inte vi. Nej vi måste gå en hel vecka till, bajs! Snart är det iallafall sommarlov, sen Italien, sen närmar sig även 18 årsdagen sig med stormsteg.

Summer, and we love it

Dåliga uppdateringar skyller jag på vädret och på att jag inte har något att berätta. Vem vill sitta inne och vara blekfis när solen är framme och det är helt galet varmt? Har spenderat mina helgdagar i solstolen och har allt får lite färg. Sen tillbringade jag eftermiddagen och kvällen igår hos Emma också. Jag, Matilda, Carro och Jossan var där och grillade o hade allmänt mysigt. Väldigt trevligt :)

Nu måste Maria plugga lite, vet bara inte vad jag ska börja med.

RSS 2.0