Valborg

Långledigt nu, behövs verkligen :)
Nu är det iallafall plugg i någon timme sen bär det av till Emma, trevlig Valborg gott folk :)

image80


Underbar dag

Idag har det varit en såndär bra dag igen. Livet leker och solen skiner. Låter som en klyscha men sånt är fallet. Jag mår bra och det är sol, toppen! Dagen har mest spenderats på en bänk i solen med trevliga klasskamrater. Och avslutades på en annan bänk i solen med Emma och en kall Cola. Jag älskar våren!

Nu är det plugg som gäller, imorgon finns ingen sån tid och resten av dagarna ska jag se till att dessa blir helt kalas bra.


Tråkbarn

åhh hej, här var det bra uppdatering. Men jösses, fint väder har det varit (typ) och helg, man kan inte begära så mycket. Seriepremiär igår, derby mot frövi slutade 2-2. Kul information!

Nationella idag, engelska uppsats och jag är jätte duktig på engelska (not) Ännu mer jätterolig information!
Nu: Plugg!

Tre vänner och min glass

image79

smärta är bara vekhet som lämnar kroppen

Jag slog precis i foten, jag dööör! Det gör helt galet ont och mitt i allt ihop ringde mamma. Jag vill bara lägga mig ner och dö nu.

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid

Sovmorgon, 2 lektioner, glassdejt, fotbollsträning.

Storslagna planer

Jag älskar att vara på bra humör, just nu kan inget (känns det som) få mig på andra tankar. Inget eller ingen ska få döda mitt humör.

51 dagar kvar till sommarlovet
56 dagar kvar till Italien
73 dagar tills jag blir 18
146 dagar kvar till Cypern

Överpositiv

Idag är jag sådär överpositiv igen, men vädret gör mig på kalashumör och just nu känns typ allt mycket lättare än det gjorde i morse. Gjorde mitt muntliga nationella i Engelska idag och det gick över förväntan och sen fick jag tillbaka mitt Naturkunskapsprov =) Så idag är jag en väldans glad tjej. Och imorgon har jag sovmorgon till 10 i 12, jag älskar våren!

Sleeping beauty

Sen jag kom hem från fotbollsträning har det bara pluggats. En liten uppsats om rymden har skrivits och lite annat smått och gott har gjorts. Tyvärr är jag ingen effektiv människa utan gjorde detta på typ 2,5 timme och kanske annars hade tagit ca 45 min för en normal människa. Men vad fan gör det, vem har bråttom liksom?
Nu är det nog sängen som väntar, eftersom min träning börjar kvart i 7 imorgons så, mja.
Godnatt då!

i just love it

image78

what a wonderful world

Ännu en dag med fantastiskt väder. Tråkigt nog så är det inomhus man befinner sig, men jag måste plugga så kan bara titta på det vackra vädret och njuta. Men snart är det fotbollsträning, underbart!
Vädret gör mig positiv, även om skolan känns galet tung. Men allt löser ju sig, det gör det jämt.

Snart är det maj, det ska bli den bästa månaden på länge. Jag hoppas ♥

Kärlek!

Hemma igen, såna här dagar fattar jag varför jag verkligen älskar fotboll. Underbart väder, gräs och vinst. Det kan inte bli så mycket bättre. Det är kärlek! Nu är det bara mat som fattas. Innan den är färdiglagad så blir det plugg, har t.o.m satt mig vid min pluggdator så min älskade bärbara får lite rast och jag blir galet mycket mer effektiv.

I've had the time of my life

Idag är det kalasväder och snart väntar en träningsmatch, kan det bli bättre? Sol och fotboll samtidigt. Första matchen för i år på gräs också, UNDERBART! Idag känner jag mig jobbigt positiv, jag hatar folk som är det. Men idag är det solens förtjänst. Vårdagar är helt kalas.

Men tyvärr så måste jag sätta mig o plugga direkt jag kommer hem, det kanske drar ner mitt humör en smula. Men va fan, först väntar fotbollen.

Jag älskar den här bilden!

image77

One just for you

Godmorgon, ännu en underbar dag väntar. Dagen erbjuder fotboll med pappa, förhoppningsvis lite plugg och invigning av grillen.
later!

Misshandlad

Jag blev misshandlad idag hos tandläkaren!!
Först gick det hur bra som helst, lite skrap bara. Då undrade fru tandläkare och den som satt bredvid som tydligen studerade sånt  fick pröva. Gullig som jag är sa jag att det gick bra för det det gjorde ju endå inte ont. Men denna lilla studerande tjej hade tydligen aldrig gjort detta förut och visste inte ens hur hon skulle hålla handen för att skrapa. Så det tog lååång tid. Efter hon skrapat ett tag så tog den riktiga över igen och frågade om hon fick använda nån grej som lät som en borr. Jag sa ja igen för att det skulle gå snabbt så jag kunde få gå därifrån nångång, men detta skulle jag inte ha gjort. Denna sak gjorde ont, var obehagligt och mina tänder började ila. Hallå kunde hon inte säga att det kändes som en borr och inte bara lät som en? Jag trodde iallafall att jag skulle dö, antingen av smärta eller kvävning i mitt eget blod.

Fruktansvärd dag!

Dagens goda gärning

Dagens goda gärning är avklarad. Småtjejerna har fått besök av mig och Sara som ska agera förebilder. Och vi var gryma förebilder faktiskt.

Galet fint väder det varit idag, årets första solbränna har uppkommit också. Gillar´t!

Varför följer vi trådarna?

Varför har vi tjejer en tendens att bli som en marionettdocka direkt en kille kommer med in i bilden? Hur kan dessa tjejer bara låta killen dra i trådarna och följa efter. Vart har kraven egentligen tagit vägen? Att princip välja bort sina vänner för den nya killen är helt sjukt. Att det mesta ska kretsa runt en enda människa är helt galet, såklart kan/ska man anpassa sig efter varandra. Men varför ska det vara mer självklart att hon är med han och hans kompisar än han med henne och hennes kompisar? Hur kan det egentligen bli så att många gånger är det killen som har bollen och bestämmer vad som ska hända? Kanske är det från förr då killen var den starkare av dom eller så har vissa tjejer bara svårt att sätta krav och stå på sig. Det är iallafall dags att döda fenomenet!

Hey, what you got to hide?

Idag skulle det ha sparkats boll som vanligt, men mitt huvud spökar och jag känner mig allmänt tätt så det blev inte så.
Imorgon väntar ett besök hos tandläkarn, jag kommer att få skäll precis som vanligt.  Enligt dom så är jag dålig på att borsta tänderna, men jag borstar 2 ggr per dag och har aldrig haft ett hål men endå säger dom att jag är dålig.

Sen väntar ett muntligt nationellt prov i Engelska, och jag är verkligen skitdålig på Engelska. A kursen klarade jag med ett G, men verkligen inte mer. Men nu i B kursen kommer det gå mer än dåligt. + att våran lärare typ aldrig varit där och vi har gjort lite mer än hälften av timmarna man ska ha gjort. Inte så jätte bra för en som är så dålig på engelska som jag. Men man kan ju alltid försöka dölja att man verkligen är jätte dålig. Vi får hoppas att hon inte genomskådar mig helt och hållet.
Sen på eftermiddagen väntar en fotbollsträning med flickor födda 95, dessa barn ska tydligen se upp till oss i damlaget så jag och min kompanjon ska ut och träffa dom små liven.

Jag hatar planerade dagar :(

Vi kan om vi vill

Jag befinner mig i skolan och försöker skriva ett PM i lokalhistoria. Just nu är jag inte ett dugg peppad på att försöka få till fantastiska meningar med svåra ord man inte ens själv förstår. Att ligga kvar i sängen hade varit mer än galet skönt idag men snart så, då är det sommerlov!

Sex And The City

Imorgon gott folk då är det den 16e och det innebär att Sex And The City  börjar. Man kan inget annat än älska den serien. Fatta att leva ett sånt liv. Cool stad, fin lägenhet, massa killar och bara en enorm puls. Jag vill ha så! Men sålänge får denna serie hjälpa mig att drömma mig bort.

image25

Tisdag

En dag till är avklarad. Det blir bara närmare och närmare till sommarlovet. Tisdagar är jobbiga, börjar träna kvart i 7 och det är alldeles för tidigt för att fungera. Men träning är ju bra så, why not. Nu blir det en liten kvällpromenix med Malin innan sovdags. Tjing!

SOMMAR!

image76

Längtar vi?
- Ja vi längtar!

Sommarn får en att leva.
Sommarn bjuder på mer än alla andra årstider tillsammans.
Så ge mig nu!

Jag vill ha!

image75

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det..

Egentligen borde jag älska den här dagen men så är det inte, inte idag. Dagen började med en stadig frukost för jag laddade för att ha 3 timmars turism men icke sa nicke. När jag kom till skolan mötte jag läraren som inte fattade varför jag var i skolan. Vi hade tydligen en uppsats som skulle vara klar nästa måndag som vi skulle jobba hemma med. Detta fick resten veta när jag var i Polen och läraren hade väl bara glömt att berätta denna lilla detalj för mig. Så jag fick ett papper vad man skulle ha med, men som tur är var det väl ingen jättetung uppgift som lätt går att skriva ihop på ett par timmar, men endå. Han förstörde 4 timmars sovmorgon!!! Men efter detta lilla möte med honom tog jag och traskade hemåt, just för att sova. Så hemma ett par timmar sen en lektion, samhällskunskap. För historian sen är det fritt arbete så det blev inga många timmar för mig idag i skolan, men galet dryg. En hel dag är förstörd för en enda lektion, fatta skönt det hade varit och vara ledig men så gulliga kan dessa personer till lärare inte vara. Vi grillar´t inte!

Usch, vidriga människa!

image74

Sova eller att inte sova?

Hemma efter middag hos brorsan. Han kan vara gullig ibland han med :) Nu är frågan om man ska sova eller inte, jag är trött men det finns alltid 100 saker som är roligare att göra. Tyvärr är det tvärtom sen på morgonen då finns det inget som slår en riktigt lång sovmorgon. Vi får se hur jag gör.

Söndag

Igår var släkten på pappas sida här, jag hade bakat cheesecake. DUKTIG TJEJ! Sen avslutades kvällen och natten med filmen En officer och gentleman.Och som jag sa igår killar i uniform är hett.
Idag blir det att inte göra något alls innan fotbollsträningen.
Ha en bra dag..

En officer och gentleman

Nu ska jag ta fram min romantiska sida och kolla på En officer och gentleman. Galet bra film + att killar i uniform är hett!!
 ♥

image73

Helg

Igår blev det en trevlig kväll med mamma o pappa i örebro med lite shopping och mat :)
Idag har jag städat sen jag vaknade, en del av släkten kommer hit och då ska det tydligen vara kliniskt rent enligt mamma. Nu är iallafall det skinande rent på mitt rum så nu väntar duschen.

deleted

Precis pluggat klart, nu är jag trött på celler och bakterier. Naturkunskap är inget för mig, men jag är ju faktiskt ingen naturmänniska utan en samhällvetare så man kan ju inte begära så mycket. Imorgon börjar vi lite smått med projektarbetet och min fantasi är lika med noll. Blir att fundera nu några veckor hur man ska spendera dessa 100 timmar.

Go, went, gone, borta, deleted. you name it!

Pluggar

Sitter och skriver på en sammanfattning till naturkunskapsprovet som är imorgon och såklart ska kissen vara med.
image72

Mamma, Pappa, Barn

Jag har kommit in i någon trötthetsperiod. Orkar inte hålla mig vaken längre. Mina powernap blir långa sovstunder istället. Inte bra för sen när det borde sovas så görs inte det. Men i alla fall när jag vaknade och satte på tvn så var det ett skit läskigt program på tvn. Dom födde barn, ungen var helt blå och hade någon vit sörja på huvudet som jag helst inte vill veta vad det är för något. I alla fall så skrämde denna lilla glutt på tvn slag på mig. Jag tror det är mycket mera praktiskt att vara mamma åt sin katt så slipper man sådana hemskheter, så vi kör på det ca 60 år till, deal =)

---

image71
Jag vill iväg. Ge mig sol och värme!

Tisdag

Tråkig dag idag? Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Har bara haft föreläsningar och en enda lektion idag så gått in i väggen har jag lyckats mig komma ifrån. Men att sitta i Aulan över 2 timmar vet jag inte om jag uppskattar, träsmaken efter är inte att leka med. Visst föreläsningen var bra, men min rumpa mådde inte alls bra efter åt. Sen en naturkunskapslektion och sen hem och en powernap på runt 3 timmar. 

En dag utan några roliga upplevelser. BOOOORING! 


Vädernissar

Så nu är skolan slut för idag, det slutade med en föreläsning med en vädernissen Per Holmgren. Visst klimatet är viktigt men jag är inte jätte intresserad av det och slutet av förläsningen när flera andra nissar började snacka om fältbiologer och andra grupper blev jag som flera andra väldigt rastlösa. Klart jag tycker att man ska påverka men jag tänker ju inte direkt gå med i någon skogsgrupp och springa runt med dom. Nej, jag och skogen är inte bästisar.


Nu är det snart fotbollsträning, jag är trött och har ont i halsen men det bli vad man gör det till.


Nattbio

Nu ska jag ta och titta på filmen Solstorm, eftersom jag har läst boken förut så måste jag vara ännu lite duktigare och se filmen.  


Söndag

Vaknade imorse med mer ont i halsen än tidigare. Idag väntar också första träningmatchen och troligen kommer jag vara seg som tusan. Men men, fotboll är kul så vad gör man inte. Helgen är snart slut också, jag hatar söndagar. Men imorgon blir det nog ingen jätte jobbig dag, vi ska lyssna på någon vädernisse på eftermiddagen så helt slutkörd blir jag förhoppningsvis inte.

Nu blir det lite mer te att kurera mig med.

Love makes the world go round

Nu blir det lite romantik för mig genom filmen The holiday. Om man inte får det på ett sätt får man ta det på ett annat. Men någon snygg mystisk man får ju gärna komma och knacka på, gör inte mig någonting alls.

Igår blev jag lite dödad. Varje gång han säger något blir jag lite dödad. Men jag vet inte, jag kanske gillar inte bli dödad. Men va sjutton, vad förlorar man på det.
Jag vill döda något men ändå hålla det levande. Jag blev djup, usch för sånt. Men han gör mig bara helt galen.

Lördag

Mamma o pappa åker snart till mormor o morfar och lämnar mig ensam kvar hemma. Mycket trevligt må jag säga, det blir en hel dag hemma. Min hals mår inte så jättebra, låter lite halvt som en kråka så det blir en lugn och trevlig kväll hemma. Ska ta och använda mig av mina kock-kunskaper och laga till kyckling senare idag, jag är bäst på det :)  Igår fyllde ju som sagt min bästaste bästa vän 18, jag är galet avis och vill också fyllla denna trevliga ålder, men jag har 2 månader och 29 dagar kvar.

Föresten, jag behöver ett sommarjobb!!


punkt

Bra dag idag. Flashat runt i mitt fantastiska Mimmi Pigg linne. Livräddning på idrotten. Tårtkalas hos Babe-Anna. Galet trött. Later!

image69

Shopping

Efter en hyfsat trevlig skoldag tog jag mitt pick o pack och tog bussen in till Örebro där det skulle inhandlas en födelsedagspresent till världens bästa som fyller år imorgon men tyvärr gick det utan framgång så Maria fick ta till plan B. Så nu är det endå fixat.
Blev även lite saker med hem till mig istället så som: Ett linne, två par trosor och ett par skor. Snart får jag nog lugna mig med shoppingen pengarna på kontot börjar bli få.


Geek

Nu är det geek-Maria som drar ner till stora hotellet och geekar mig på fotbollsmötet. Mötet ska hålla på i 4 timmar. Dra mig baklänges galet lång tid och jag kommer att somna.
Är vi peppade?
- NEEEJ!

Pain

Nu är bloggen igång igen, det var väl trevligt :)
Idag är det första april och jag har inte blivit lurad, hur hemskt är inte det egentligen. Fast första april har faktikst inte varit överdrivet bra, dagen började med ett fotbollspass där jag lyckades sträcka mig i ryggen. Så hela dagen har typ gått åt att försöka stå rakt upp och ner, inga konstigheter här inte.

Efter skolan var jag gullig mot min pappa och följde med och hämta en ny bil, jag är en ängel :D

RSS 2.0