Balklänning II

Det blir en kort klänning iallafall, nu har jag bestämt mig.. Jag skulle känna mig som en uppklädd pajas i en långklänning tror jag. En kort blir iallafall bra, nu ska det bara hittas ett par fina skor.


Balklänning

Om 1,5 timme så ska jag träffa hon som ska sy min balklänning. Har hittat en modell som jag gillar nu och vill ha, får väl diskutera lite med henne hur lätt/svårt det är att göra. Och vad hon tycker. Men en fin klänning ska det bli iallafall men har inte bestämt mig än om jag vill ha den lång eller kort.


Pappa betalar...

Sitter och letar inspiration till hur min balklänning ska se ut, ska träffa hon som ska sy den på söndag och jag behöver lite idéer. Har även precis klickat hem ett par gladiator-sandaler till sommarn och bör snart göra detsamma med studentmössan som jag fortfarande inte har beställt. Tur att jag har snälla päron som står för kostnaderna annars hade det blivit lite jobbigt.

Nelly.com

Säg att det är synd om mig!!!!!

Magen krånglar, huvudet och nacken värker = jag tycker synd om mig själv.
Jag gav bort mitt godis till mamma eftersom jag mådde illa = jag tycker ännu mer synd om mig själv
Ingen tycker jättesynd om mig = jag tycker ännu mer otroligt synd om mig själv

men jag antar att vi menar hela livet....

Blev en tripp in till Örebro med Carro idag, tröstshoppade ett par jeans eftersom ett par gick sönder igår. Även den här dagen har jag sprungit på små moln. Like it ♥


O inatt vill hon falla fritt

Huvudet gör ont och jag är seg som kola men ändå så är jag sådär äckligt glad och med en känsla av sockerdricka som bubblar i hela kroppen. Ibland leker livet och just nu kan inget göra mig på dåligt humör.
Helgen kan sammanfattas med ett pirr i magen och det är nog det bästa betyget man kan få. ♥


RSS 2.0