Nära, men endå så långt bort..

Hur sjutton kan man sakna någon så mycket som man bara träffat ett par gånger? Att man kan känna en viss närhet bara av att veta att han finns, helt sjukt egentligen..


kom hit, kom hit och slunga mig rätt in i smeten
jag faller med flit


VM-final vs VM-final

Hur kan det vara en sån stor skillnad att titta på en herr VM-final och en dam VM-final. Det känns absolut inte lika seriöst när det gäller damerna, och absolut inte lika roligt att titta på. En herr-final har man gått och väntat på och vet precis när den ska spelas. Nu hade jag bara tur att satte på tvn precis när tv-sändningen började annars hade jag inte haft den blekaste att de spelades.
Jag brukar vara en sån som ryser och nästan får tårar i ögonen när det gäller idrott och olika idrottsframgångar. Men just damfotboll känns helt olika. Visst, jag satt och kolla hela matchen men fick inte den där känslan som jag brukar få bl.a när Carolina Klûft tar hem ännu en medalj eller när Grekland vann EM 2004. Dam-VM borde ju nästan vara en höjdpunkt för en fotbollsspelare som jag men icke. Har ingen förklaring varför men damfotbollen känns inte.

Det är bara regn hos mig..

Jag hatar hösten, jag hatar vädret, jag hatar löven, jag hatar att skolan har kommit igång och till sist hatar jag att fotbollen slutar.

Jag vill tillbaka till Kreta. Värmen, poolen, maten och skratten.

All you need is love?

Allt jag behöver är lite uppmärksamhet, tack!

Redo för nya äventyr

Väskan är packad och humöret är på topp. Snart, snart, snart flyger jag iväg..

Borta bra, men hemma bäst.. Eller?

Jag har sagt det förut och säger det igen. Imorgon åker jag till Kreta. Jag längtar efter allt, flygplansmaten, sängen, poolen, solen, få komma bort och till sist komma hem.

Plugg, plugg, plugg..

Sitter i skolan och försöker hitta nåt bra att skriva om potatiskravallerna. Tråkigt som fan. Men ska egentligen inte klaga. Har en hyfsat trevlig dag idag. Två lektioner utan lärare :) I och för sig väntar en mattelektion lite senare, men varför gnälla över det. Jag behöver jobba matte så jag inte har allt för mycket att göra imorgon.

Dags att ta sig i kragen och sova

En ny dag, med nya möjligheter väntar imorgon. Jag är tyvärr inte så positv till morgondagen som det låter utan vill egentligen bara att den ska passera. Passera fort och helt obemärkt.  

Jag bara längtar tills torsdag då jag flyger bort från allt och alla i en hel vecka. Bara gå en vecka utan att bry sig nåt om hur det är eller kommer bli. Kan skita helt i vad folk tycker och tänker om än. Helt ärligt bryr jag mig inte vad folk tycker om mig längre. Jag vet vilka som tycker om mig för den jag är och det är också dom som räknas. Motgångar gör mig starkare så : kom an bara!

Toppen kväll

Våfflorna uppätna, bastun påslagen och idol väntar. Härlig kväll
Imorgon ska jag masa mig till skolan, hur jag än mår. Måste dit och hämta böcker. För på tosdag är det studiedag och på kvällen väntar ett flyg på mig till Kreta.. Så torsdagen ska faktiskt användas som en studiedag bör användas, att studera!


VM, tack och adjö..

VM är slut för Sverige. Sverige som var en av de bästa nationerna förut har verkligen sjunkit. Det finns 4-5 bra, resten av dem har inte den landslagsklass dom borde. Laget och jag saknar en sån som Kicki Bengtsson.

Aja, dags att göra nåt nyttigt. Ska börja ta fram kläderna jag ska ha med till kreta.
Tjing!

Dödsbädden, inställt!

Är fortfarande hemma och är sjuk. Halsen är lite bättre iallafall så det börjar gå framåt. Dödsbädden väntar allså inte än. ;)
Nu ska jag ta och leta reda på min kisse så jag får nån att pussa på.
Tjing


Jag kommer endå aldrig komma upp till din nivå

Varför ens försöka när man vet att det endå inte kommer att gå?


Sjukling

Hela dagen har spenderats i soffan framför tvn med min kisse. Är ruskigt förkyld så har inte orkat göra någonting annat. Kollade på Tyskland - Japan matchen. Ingen bra match tyvärr :/  Har faktiskt varit lite duktig och pluggat också, blev faktiiskt lite stolt över mig själv att jag satte mig och gjorde det. Inte helt likt mig.
Nu är det iallafall bara 3 dagar kvar tills jag far i väg till Kreta och solen. Längtar till tusen!
 


Ny blogg, nya saker att lära sig..

Sitter här och trixar lite, vill få bloggen någelunda snygg men fattar nada. Någon som kan och vill hjälpa mig?

En omstart!

Började blogga på en annan blogg men var inte riktigt nöjd med den. Så nu tar vi nya tag med den här bloggen.
Enjoy!

RSS 2.0