hej, jag hatar idol!

Tråkfredag idag eller vad, jag pallar inte att det bara går massa skit på tv. Idol hysterin är helt sinnessjuk. Jag struntar fullständigt i vem som åker, eller vem som stannar. Jag tycker ett Sex and the city maraton på tv vorre en helt kalas idé, för finns det nå bättre än den serien?
 
image25

Allt annat än på topp

Är hemma idag, var det igår också för den delen. Är verkligen inte på hugget det minsta. Hade feber igår, har ingen anning om jag har det idag.. Tyvärr så är det en anningen hektisk helg som väntar.
Men nästa vecka är faktiskt väldigt trevlig, går i skolan måndag och tisdag. Lediga ondag och torsdag sen skola igen fredag. Det är ju fakiskt inte helt fy skam.

Lars Winnerbäck också på onsdag :D


WORLD HOLD ON!

Ännu en dag som zombie, trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Efter en middagslur är det ändå två tunga ögonlock som inte vill stanna uppe. Höll aldrig på att ta mig upp i morse, en dag i sängen hade varit helt ofattbart skönt. Tror nästan jag har lite feber, känner mig helt död. Snart väntar i alla fall en fotbollsmatch mot ett div 2 lag, hey vi kommer förlora med tvåsiffrigt!

en liten upplysning, nu har jag två chokladkalendrar som väntar på mig den 1 dec, vem är lyckligast i världen? ;)

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det..

Det känns som ingenting fungerar i mig, jag är helt slut. Har sovit flera gånger idag, efter fotbollsgymnasiet, på bussen till och från örebro och sen brevid pappa när jag kom hem. Så idag skiter jag i att träna, pallar inte att gå runt som en zombie längre. Vill ju bli Fit for Fight för imorgon,första inomhusmatchen i fotbollen, alltid lika kul.. Har dessutom galet mycket plugg som behöver göras.


We don't celebrate Sundays

Söndagar är deprimerande, en hel lång skolvecka fram tills ännu en skön helg. I och för sig börjar jag inte förens halv 1 imorgon så min skönhets sömn får jag i natt iallafall :D

På tisdag är det ett besök hos tandläkarn inbokad, jag hoppas innerlikt att det är ett av mina sista besök. För nu är mina tänder fina, dom har inte flyttat sig speciellt mycket på 1,5 år så that's it, finns inte så mycket mer att göra enligt mig. Eller en tandblekning hade ju inte varit fel :P


fredags underhållning!

Fantasilös och uttråkad, lyckad fredagkväll. I och för sig så hade jag inte orkat hitta på något men har tråkigt som tusan. Idol är för övrigt väldigt överskattat, jag orkar faktiskt inte kolla på det längre.

Imorgon ska jag faktiskt försöka ta tag i lite plugg så allt inte behöver göras nästa helg.

Min ork är lika med 0 nu för tiden, börjar nog komma upp i åren :P Säkert höstens fel, jag behöver sommar! På tal om sommar, det är enbart 224 dagar till jag blir 18 år. FRIHET!

Från topp till tå

Jag har träningsvärk i hela kroppen. Märks att man inte varit på gymmet på ett tag, men nu är det andra bullar.
Mitt träningsprogram för veckan ser ungefär ut så här:

Måndag:
Gym
Tisdag: Fotboll och innebandy
Onsdag: Gym och fotboll
Torsdag: Innebandy
Fredag: Gym
Lördag: Fotboll
Söndag: (Gym)

Heja Maria friskt humör, skjortan hänger utanför. Heja, heja, heja!

What's going on inside of me

Sitter och har samhällskunskap, ett PM om hemlösa ska skrivas och jag har noll idéer och är galet uttråkad. Är lite halvtrött på allt som rör sig också, just idag hade varit en väldigt passande dag att bara vara hemma och lula runt för mig själv. Efter skolan ska jag iallafall till gymmet och springa av mig lite, får bli min terapi. Just för tillfället har jag ett humör som jag själv inte ens kan styra och det är rätt illa. Tyvärr är det ju också fel person som får ta skiten. Skärpning Maria!!!

Mamms kommer hem från Milano ikväll/natt, hoppas på en trevlig present :D

Uppror mot facebook!

Jag hatar facebook, alla verkar ha facebook utom jag. Men jag bryr mig inte, för dom har redan skrämt iväg mig genom alla mejl man får av sina "kompisar" som man känner mer eller mindre att man ska gå med i facebook. Min mejl består väldigt ofta till största delen av facebook mejl, och ofta vet jag inte ens vilken tok som nu vill ha med mig. Nån avdankad gammal msnvän, eller liknande. Ursäkta men jag ger fan i din j*vla facebook!

Hej Sommar!

image24
Sommaren 06'

Hörde precis hemglassbilen här utanför, kom då på vad galet gott det skulle vara med glass. Känns som det var år och dar sen man åt en glass, men det var det nog inte. JAG VILL HA SOMMAR IGEN, för hela dagen idag har jag snubblat omkull på isgatorna som blivit på vägarna. Snart står jag på näsan..

För övrigt mår jag faktiskt inte helt 100, magen krånglar och jag får inte behålla någon mat.

Fotbollsgalan

Om en halvtimme börjar fotbollsgalan, äntligen någonting bra på tvn. Hoppas på att Tobias Linderoth får guldbollen, men så bra kommer det väl inte bli. Svensk fotbolls finaste pris kommer väl gå till överskattade Zlatan :(

Men Heja Linderoth!

Farsdag

Farsdag när man har världens bästa pappa är inte helt fy skam.
Snart väntar lasange och tårta, mums.

Ge mig ett jobb!

Jag vill ha ett jobb, inget stort direkt. Några helger då och då, och nån kväll ibland skulle bli kalas. Men i en liten, liten stad/håla/by som Lindesberg är detta inte det lättaste :(
JAG VILL HA PENGAR!!

The fray - All At Once


Galet bra låt..

Galet skönt med helg

Vädret är helt fucked up. När jag cykla till skolan dugga det bara och jag var glad för att det inte var speciellt halt, men sen när jag skulle hem så snöa det nå otroligt mycket. Så  papps fick komma och hämta mig så gullig som han är :D

Idag är det iallafall fredag, äntligen. Inget planerat i helgen förutom träning imorgon. Galet skönt. Jag älskar oplanerade helger. Men kanske ska få med mig mamms och papps till örebro och leta vinterskor, men det återstår att se.

Hurtbulle?

Hemma från innebandyträningen nu. På vägen hem satt jag och tänkte på att jag har faktiskt 5 träningar i veckan. För vissa kan det vara galet många men jag känner mig endå rätt slö. Konstigt men sant. 

Nu är det matdags! Tjing. 

Fotproblem

Träningen är avklarad och nu får jag känna mig lite duktig, men efter varje träning har jag lika ont i fotsulorna. Det spelar ingen roll hur mycket jag filar eller smörjer skinnet spricker iallafall. Jag vet inte vad mer jag kan göra :(
Imorgon är det torsdag och torsdagar är lika med sovmorgon. Det är verkligen nåt jag behöver. Jag tackar och tar emot det med gädje.

Nya rutiner snarast!

image22 
Efter en trevlig fika med Erica så är jag hemma igen. Fan vilket väder allså, jag blir näst intill deprimerad. Snart är det dags att åka och träna så bakelsen försvinner.. I kväll har jag bestämma att jag ska lägga mig tidigt, behöver bättre rutiner. Jag är aptrött varje dag när jag kommer hem och tar en tupplur, det kan ju inte vara så jätte bra. Jag är som ett litet barn, måste sova en stund på dagen för att orka vara upp sen på kvällen. Kan ju ses som lite charmigt, men det ska ändras!

Snö, snö, snö

I morse upptäckte jag att det var vitt ute, usch och fy och blä. Tråkigt nog hade jag inte tid att gå och visste inte när bussen gick så jag fick ta cykeln. Läskigt, men som tur var kom jag fram helt intakt. Har hållit på med ett PM om folkmordet i Rwanda sen dess. Går tyvärr inte speciellt bra, får varken fram någon bra fakta eller kan skriva ett PM Önska mig lycka, till det lär behövas!

Jag är negativ, tack jag vet.

Nattliga aktiviteter

Klockan börjar bli mycket och ögonlocken börjar bli tunga, men det är bara 30 min till Sex And The City börjar så ska nog hålla mig vaken till det. Imorgon bli en jobbig dag, men slutar tack och lov 12,30, men bara massa jobbiga lektioner fram tills dess. Jag vill inte!

Varför är jag en blogger?

Många gånger har jag funderat på varför jag bloggar, ingen har ju egentligen ingen nytta av att veta saker som mig och vad som händer uppe i mitt huvud. Men jag gillar att skriva, att uttrycka sig i ord har jag alltid tyckt vara lättare att prata. Eller egentligen gillar jag att prata också, gillar att stå och prata inför grupp men då vill jag veta vad jag ska prata om och ha skrivit det innan. När man skriver kan man gå tillbaka och ändra, man kan säga det man skrivit lite tyst för sig själv och hitta felen. Man har liksom en andra chans. När du står och pratar kan du ju liksom inte göra om något utan det märks. Så därför bloggar jag, jag vill kunna uttrycka mig, dela med mig av det jag tycker och ego som jag är, gillar jag att skriva om mig själv..

She is right in front of you

Efter en lång dag är jag äntligen hemma. Dagen började med att klockan ringde vid 06,00 och det var bara att ta på sig fotbollsgrejerna och åka till fotbollsgymnasie träningen. Efter det var det en buss intill örebro som väntade på mig. Hela klassen skulle på universitets- och högskolemässa. Minglade runt ett tag och tog gratisprylar, måste vara ärlig och säga att jag var faktiskt inte så intresserad av skolorna, kändes väldig avlägset. Hallå! Jag går bara i 2an, och jag är fortfarande liten. Jag vill inte hålla på att välja och vraka i massa skolor. Så efter en timme lämnade vi mässan och gick i väg och åt lunch. Efter blev det lite shopping på stan. 

Nu måste jag plugga stenhårt, mattegrejs till imorgon och kan ingenting. Dags att ta sig i kragen och slå upp böckerna.  

En månad innan kungen kommer

image20

En månad kvar till Lars Winnerbäck kommer och intar Örebro.

Att göra :

  •  Läsa "musselstranden" (troligen en av sveriges sämsta böcker)
  •  Lära mig matten (here I come, not!)
  •  Skriva något om en gammal kung
  •  Och antagligen saker som just nu inte ryms i mitt huvud

    Måste nu bara bestämma hur jag ska prioritera alltihop.

Kroniskt sjuk av mörkret

Sitter i skolan nu, första dagen efter lovet och det känns faktiskt bättre än vad jag trodde. Har galet mycket att göra innan jullovet så just nu är det inget jag längtar till. Men hösten och vintern är hemsk, man går upp innan solen och innan man har slutat för dagen är det nästan bäcksvart igen. Hallå, vart är ljuset och vart är orken??  Att vara zombie hela dagarna kan ju inte vara helt hälsosamt.


Uppror mot skolan!

Imorgon börjar skolan igen och jag har verkligen ingen lust. Är skoltrött till tusen, och hade helst av allt bara åkt i väg någonstans. Imorgon ska jag försöka motivera mig lite efter skolan och plugga matte. Men det kommer bli som vanligt, jag skiter i det. Linjära ekvationer och skit är inte min grej, matte överhuvudtaget är inte min grej.
Jag hatar det där att det alltid ska vara att man ska kunna det som står i böckerna för att få bra betyg, varför inte mer logiskt tänkade och allmänbildning. Folk kan ju vara rent av korkade men har tid/lust/ork att plugga och får då bra betyg. Är dom då bättre lämpade till jobben än någon som är mer allmänbildad men inte har lika lätt att lära sig allt som står i alla olika böcker?


Åt helvete med demonerna

Jag är trött, faktiskt jätte trött men jag kan inte gå och lägga mig nu. Det är lördag och det är sista dagen på lovet man kan vara uppe. Skulle egentligen vilja vara uppe aslänge och sen sova till 5. Många tycker nog att det skulle vara att sova bort hela dagen, men gillar man och sova så gör man. Men nu går det ju tyvärr inte, klockan 09,45 ringer klockan och en innebandymatch väntar.
Jag som är ny på ninnebandy och inte nån hejare på det har fortfarande inte vant mig hur galet lång en match blir. 20 min x 3 effektiv tid, blir ruggit länge. Hela dagen är typ borta fast matchen är tidigt. Jag är inte peppad! Men ska man bli någelunda hyfsad och känna att man platsar så är det bara att kämpa på.

by the way - jag har demoner i huvudet. Inte så jag är sinnessjuk eller så. Men vet inte vad jag tycker längre. Jag vet vad jag vill, men mina små demoner säger att det kommer gå åt skogen. Åt helvete med demonerna

Jag är övernormal, känn på den du!

image19
Jag är övernormal, de ni..
Detta borde firas med pompa och ståt, men icke. Sängen väntar!

Karln med stort C

Hemma igen efter några trevliga dagar i Stockholm tillsammans med C. Han är bra trevlig han ;)

Imorgon är iallafall första fotbollsträningen på länge, ska bli skoj. Har inte sparkat boll på cirkus en månad, galet lång tid ju!

RSS 2.0