I can't walk out

Imorgon, eller idag är det faktiskt. Det blir iallafall min sista lovdag ever. Eller nej kanske inte det heller, men iallafall i "vanliga" skolan. Kommer ju naturligtvis ha sommarlov o så när jag läser på univeristet/högskola men det är ändå inte samma sak. Vet inte hur jag ska fira min sista lovdag bara, kanske hota familjen med att inviga grillen?

Jag har faktiskt ingen ångest för att sluta, men mycket har ordnat upp sig nu. Sommarjobb, balklänning, studentklänning och liknande har jag under kontroll så nu vill jag bara ta livet med storm och se vart jag hamnar. Det där sista lät fint iallafall, det är väl så man ska tänka? Jag siktar iallafall högt och vem vet jag kanske når upp till stjärnorna eller så fastnar jag någonstans på vägen. Men drömma måste man få göra iallafall.

Mindre än 2 månader kvar, jag börjar bli vuxen på riktigt. Mamma har till och med slutat ringa ibland när jag är borta, jag är verkligen gammal nu...


Love can kill anyone

Många känslor på en och samma gång, hur kan egentligen man både vara glad, sur och arg på samma gång?
Var och pröva en del av min balklänning idag, eller rättare sagt en bit som ska vara under min balklänning. Men troligen kommer jag ha min klänning inom två veckor (Y) Det gillar vi..

För övrigt så hade jag en kalas bra helg i gbg. :)

Min sista sak jag har att dela med mig av är att jag just nu har bajs ont i mitt smalben.

Ett smartare drag, en lösning.

Att sitta och längta samtidigt som man lyssnar på Lars Winnerbäck är ingen höjdare. Eller jo på ett sätt, Lasse är bättre än alla andra på att få fram en känsla men just nu, det dåliga är att han förstärker den känslan jag har. Big no! Jag vill inte känna den mer, jag vill inte sakna. Men när man saknar känner man väl nåt också, något speciellt. Just det speciella är galet bra, men att sakna suger. Jag vill le åt det, men det sparar jag tills på fredag.

Puss ♥

Vår..

Idag är det vår på riktigt, vårjackan är på likaså tygskorna. Sånt gillar vi, även cykeln fick se dagsljus idag för första gången det här året.
Har vi nåt att klaga på? Kanske skolan, annars så nej...

RSS 2.0