Tisdag

Sitter i skolan och mediekunskap, inte sådär överdrivet roligt men bra mycket bättre än att ha Matte C eller nåt iallafall. Ska iallafall skriva ett arbete om Svenska dagbladet, inte någon jätte rolig information kanske?
Efter skolan blir det en liten tripp in till Örebro med Carro, Jossan och Matilda. Ska kolla efter lite smått och gott till studentfesten. Typ en vit skjorta eller något, men den som lever får se och Maria kommer säkert hem med någonting annat. I övrigt är den här veckan rätt så bra faktiskt, kort skoldag och studentfest imorgon. Ledig torsdag & fredag och då ska jag ta tag i mig själv och träna. Men just nu känns det varken som jag vill eller har lust med det. Att fotbollen är över för den här gången är skönt, man kan planera sin tid bra mycket bättre och kan träna precis när man själv tycker att man har tid. Vet att jag inte kommer tycka likadant om några veckor, mina ben kommer inte vilja göra annat än spela fotboll. Men just nu njuter jag över att vara ledig från det.

Puss

Söndag

Jag hade i princip dödat min rättskunskapsbok för att det kändes helt omöjligt, men så hade Söt-Emma skrivit en sammanfattning av kapitelna som hon gulligt nog delade med sig av så nu jävlar är det jag som lägger mig i sängen och pluggar. Duktig tjej.

Jag har förträngt gårdagens match, så det blir inget snack om den.

Fredag

Äntligen fredag. Kvällen kommer tillbringas hemma hos Söt-Emma med några ur klassen. :) Men innan dess en powernap!

Varning för ras

Snart ska jag träna, har inte tränat på jättelång tid känns det som. Men hej å hå, jag är trött och inte alls peppad sen är det kallt också. Jag blir demprimerad av hösten, och jag är negativ. KUL BLOGG, BRA JOBBAT MARIA. JÄTTE BRA!

Hemma

Igår kom jag hem efter en trevlig vecka på Cypern. Bilder kommer nog kanske sen.
Men det jag vill få fram är, GUUUD VAD SKÖNT JAG SOV I NATT. Min säng är verkligen bäst. :)

Trevligt var det att träffa mina tjejer i klassen igen, hade verkligen mycket att ta igen med dom...

Cypern 15/9 - 22/9

imorgon drar jag iväg, vet att jag sagt det typ 100 gånger men det kan aldrig sägas för många gånger. Jag och Sara kommer ha så kul. Så, nu den kommande veckan hittar man mig i en solstol. Lovely..

problem?

Idag är det full rulle här. Har packat nu det mesta, lite hänger på tork och får packas ner ikväll. Sen är det snart fotbollsmatch och är nog inte hemma därifrån förens efter 8 och då måste jag plugga och packa klart :/ Sen är det fotbollsträning i morgon bitti också så kan inte vara uppe allt för länge. ilandspromblem kanske :/ Men imrgon går jag bara halva dagen i skolan sen flyger jag i väg :)

2

2 dagar kvar tills jag drar i väg till solen :)

friday night out

Sitter här hungrig som ett troll och väntar på mat. 
Om ett tag kommer Malin och hämtar mig och vi åker till närmaste affär och köper så mycket onyttigt som möjligt och sedan bosätter oss framför tv hemma hos henne. En sån kväll som precis passar mig perfekt ikväll :)

Tråk-blogg

Idag har det bara flängts hit och dit. Först en alldeles för lång snoozning så det bara var att hoppa i byxorna och cykla till skolan. Sen hela dagen med projektarbetet. Efter lunch drog Carro med mig in till Örebro som sällskap och eftersom inga pengar existerar för mig nu förutom alla dom jag har i euro så blev inget inhandlat. Bussen hem somnade jag iallafall innan den hade hunnit lämna stationen och sov i princip hela vägen hem. Det gällar att ta sina powernap på rätt ställen så man sparar tid. Skit samma om jag skämmer ut mig på bussen liksom och sitter och gapar som en fågelunge. Jag sover där bara för det är mest effektivt. Sen iallafall cyklade jag hem och drack kaffe med Mormor medan vi vänta på mamma som skulle komma så vi kunde åka upp till morfar som ligger på sjukhus efter en hjärtinfarkt. Jag är nog världens gulligaste barnbarn. Nu är iallafall dagen snart slut och jag längtar efter min säng och tyvärr blir nog iallafall morgonen likadan som idag för det där med snoozning är något jag missbrukar.


SVERIGE

Oj såg i mitt föregående inlägg att det var anningen osammanhängande, men man kan ju inte alltid vara på topp. Sverigematchen är ju iallafall precis över och det var väl tur att vi fick våra 3 poäng annars hade väl vi svenskar gått i taket.

the party's over



Snart, rättare sagt på måndag drar jag ifrån detta mellanmjölks-land. Att berätta hur dagen varit är oviktigt och tråkigt, en hemsk huvudvärk har iallafall kommit nu på kvällkvisten så snart blir det att sova, tyvärr alldeles för få timmar.

When we walked in fields of gold

Det blev inte godnatt direkt, utan jag bara råkade bli lite sentimental på kvällskvisten Inget jag vill dela med mig av utan bara skriva av mig lite. Att det ska behöva hända nåt för att man ska visa vad man tycker och tänker. Usch liksom, varför är allt så svårt.
För snart exakt ett år sen beskrev jag en kille med dessa ord "Att man kan känna en viss närhet bara av att veta att han finns, helt sjukt egentligen" Jag tycker jag har lärt mig mina misstag sen dess, men varför gör man alltid nya? Bajs på det!


Nighty

Nu är pluggandet klart för idag och jag ska sova. Imorgon är det en lång dag, men sen väntar en välbehövlig helg.

-

Sitter och studerar samhällskunskap C för fulla muggar. Vi ska liksom skriva ett tal till FN, kul! Jag är liksom lite för tuff för det, till en superhjälte eller nåt hade varit bra men inte till FN.
Så det är synd om mig. Alltså, tyck synd om mig!

Jag längtar bort ifrån hans kyla och hans charm

Sex and the city är slut och nu är det godnatt. Imorgon är det den flexibla dagen som innebär att man får befinna sig var man vill, men imorgon är det Maria som är i skolan 8,40 och träffar sina vänner och håller på med projektarbetet.


-

Fan jag mår fortfarande inte bra! :(

jag är satt på paus

Mår fortfarande inte bra, ögonen gör ont, halsen gör ont, huvudet gör ont. Hela jag känns överkörd. Men jag får inte vara hemma och missa massa i skolan. Men jag är verkligen inte på topp, varken kroppen eller huvudet vill göra annat än ligga och sova framför tvn. Slutsnackat om tråkiga saker. Jag behöver någon som trycker på play igen!

healing?

Blev bara en träning idag, men det är väl tur. Hela dagen sen fotbollsträningen imorse har jag mått illa, gått runt och svettas och frysigt om vartannat. Just nu hinner jag inte bli sjuk, om två veckor flyger jag mot varmare bredgrader och hinner asolut inte missa mer i skolan än vad jag redan gör under dom dagarna. Så nu är det bara att hoppas att allt är som bortblåst imorgon och det är en pigg och glad Maria som går till skolan. Undrar om jag kan heala mig själv?

RSS 2.0