MUSIK

Har suttit flera timmar på youtube nu och lyssnat på gamla godingar som Aqua, Spice girls, Bubbles och andra band jag tycket var grymma. Måste säga att Spice Girls är helt okej men resten, njaa. Tur att 10 år har gått och jag har mött Lars Winnerbäck, hur hade min mp3 mått annars? 

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Att låtar kan påminna om människor hatar jag, jag vill inte bli sådär äckligt sentimental. Jag är tuff och sånt passar inte in i min tuffa image.


Don't waste your time on people from your past,
there's a reason why they're not in your future


Jag är smartare än så, måste bara få det nedskrivet också

Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Jag har fortfarande den där dödliga träningsvärken i hela min överkropp. Är osäker på om jag nån mer gång vågar träna tillsammans med brorsan?
I mina jobbiga träningsvärks tider så är inte saken bättre att jag måste gå upp klockan 9 imorgon och hjälpa pappa att rensa ut massa gamla sängar, stolar och massa annan skit. Verkligen kul!!
På fredag drar iallafall jag, mamma och Niklas till huvudstaden för lite shopping.  Jag ska på jakt efter en vinterjacka. Mamma, du betalar!!

Muskelknutte

 Just nu har jag lust att lemlästa mig själv. Har en galen träningsvärk efter ha varit på gymmet tillsammans med min biff till bror två dagar i rad. Liksom allt är jobbigt att göra, jag behöver någon som kan göra sakerna åt mig.

Jag gillar att ha höstlov, mitt sista höstlov. Jag får vara precis hur trött jag vill hela tiden och behöver inte göra nåt. Saknar i och för sig mina klassisar men dom saknar nog mig med så då blir det ju lika. Men iallafall höstlov är märkligt för det verkar som alla fritids/dagis i stan springer utanför mitt hus. Minst 200 ungar har nog gått förbi och väsnas, både jag och min kisse har suttit och spanat in alla dessa barn och blivit väldigt förundrade över att det finns någon som vill jobba på sådana ställen, fast det underlättar kanske lite om man gillar barn?


Party

Igår blev det utgång. Först förfest hos Evelina och Mattias, sen ut på bistro. Bistro var väl sådär men resten var kalas. Kul kväll iallafall och är snart värt att göra om.
Ikväll blir det pizza och soffan för min del, ingenting alls ska göras för jag har ju mitt sista höstlov och ska utnyttja det till 1000 på att inte göra något alls.

Jag börjar få abstinens efter fotbollen nu faktiskt, 3 veckor sen jag sparkade på den och jag börjar komma ur balans. Så snart får innefotbollen börja.

Let's break each others heart

Min praktikvecka är över och nu är jag trött. Har absolut varit bättre än vara i skolan men som sagt nu är jag trött. Klockan är bara 18,24 och jag skulle vilja gå och lägga mig bums. Vaknade nyss från en liten powernap och hoppas snart lite ork kommer tillbaka. Ikväll blir det ostbågar och idol med pappa sen är det tack och godnatt för mig.
Hey, det har tagit över 10 min att skriva detta värdelösa inlägg så ingen fart på knapparna idag. Jag går och lägger mig i soffan istället.


Det dör II


Detta skrev jag för ungefär 8 månader den och för bara några dagar sen dog det på riktigt. Hur fan kan det ta 8-jävla-fucking-månader att få tummen ur röven och göra något?
-Upprörd jag?

'

Absolut skitgulligt, jättegulligt, verkligen!
HAHAHAHAHAHAHA


I don't feel like dancing

Jag orkar inte längre gå runt och ha ont i huvudet, halsen och känna mig allmänt seg. Jag har liksom gått runt galet länge nu och bara känt mig till täppt och full av slem. Det vill ju varken bli bättre eller sämre så snart är det jag som hugger huvudet av mig, kanske!

Oviktigt

Jag vill, men kan inte skriva. Jag är trött. Ska sova!

Stockholm

Helgen har varit galet bra i huvudstaden. Alldeles för mycket saker för att berätta men snart är t.o.m jag bra på att åka tunnelbana.
YES!

Är i huvudstaden och flyr verkligheten

Mår fortfarande inte så bra (jag vet att det är ett jävla tjatande om det men så är det bara) Imorgon far iallafall jag och mina två vänner till Sthlm för att göra vårat projektarbete. Och jag hoppas att min näsa vill ge med sig och andas lite, vill ju inte direkt gå runt blå i ansiktet som en smurf bara för att jag inte kan andas. Finns nog andra saker som matchar mig bättre. Är iallafall tillbaka på hemmaplan söndagkväll.


lie to me boy, tell me i'm the one

Dåligt humör? - Ja, fan.
Kul dag idag, en inte så välmående Maria imorse resulterade i en dag hemma. Mår fortfarande inte bra, men börjar vänja mig vid att kallsvettas. Man får ju bara hoppas att det är allt dåligt och slaggprodukter som sipprar ut.
Så idag blev det inget kalas hos Emma, Maria är ledsen :(
Nu kommer jag inte träffa mina klassisar förens efter lovet och det är typ galet länge tills det.

Kvällen får tillbringas i soffan framför Bonde söker fru och Oskyldigt dömd

ANDAS!!!

Jag har inte tränat på skitlänge, jag suger!!! Men just nu är mitt största uppdrag i livet att försöka få tillbaka andningen genom näsan och förinta slemet så träningen får vänta ett tag till.
Imorgon fyller Lill-Emma hela 18 år och blir alltså lite större. Så imorgon blir det kalas :)
Även Malin fyller år, men denna tjej blir 19år. Dig ska jag kalasa med senare.

To do:
Kalasa hos Emma
Prov
Stockholm
Praktik
Lov


???

Kan man vara förkyld så man har ont i tänderna?


Söndag

Söndagar är läskiga, jag hatar nästan söndagar. Jag har massor att plugga, ett prov imorgon och två på tisdag. Usch, skjut mig någon?

Smart tjej, smarta blogginlägg?

Det är helt galet, mina pengar försvinner bort. Mina ynkade 139 kronor på min fond har minskat till 105 kr på bara några dagar. Visst inga stora summor men tänk om jag hade haft massa pengar, liksom typ 100,000 då hade ju iallafall minst 20000 bara försvunnit. Vi gillar inte att USA styr över i princip allt va?

get in touch

Det är Fredag!! Det är så himla skönt, dagen har liksom beståt av två muntliga redovisningar och båda gick väl bra men det är ingen hit att ha två på samma dag och speciellt inte om man skrev båda igår. Det är ju en fördel om man kan det man ska säga. Men iallafall, det gick bra och är över. Men skolan är ju faktiskt inte slut än, imorgon är det öppet-jävla-hus på skolan och jag måste pallra mig dit.

Om ett tag blir det att skära ihop en sallad med pappa, ta sig till Anna och sen kika på innebandy.
Trevlig fredagkväll!!

Men kom hit då!!!

Jag gillar torsdagar, för då har vi våran braiga självstudiedag så men bestämmer lite hur man vill göra. Imorgon kommer iallafall Carro och Matilda hit och vi ska titta på en film som är i vårat projektarbete. Skön dag liksom.

Min dag idag har väl inte varit utmärkande på något sätt, förutom att jag kommit på att jag måste börja träna. Har spelat 3 matcher och tränat en gång de senaste 3 veckorna. Fy skäms!

Jag föll för dig

Jag är dålig på att blogga. Men när det inte händer mer än det vanliga så finns det inte mycket att skriva om.

-

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Du kan få allt om du vill?

Onsdagens studentfest var galet rolig, hela eftermiddagen och kvällen var absolut lyckad. Igår var jag rätt sliten och hela dagen gick till att återhämta sig. Och idag är det studiedag, en helt okej vecka faktiskt..

RSS 2.0